Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 21 db
Általános Iskola

Általános Iskola

Az általános iskola tlap.hu oldalon megtalál mindent, ami az általános iskolákkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki általános iskolákkal ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat szolgáltató iskolák között válogathat: megtudhatja, hol van az Önhöz legközelebbi iskola. Az oldalon az általános iskolák honlapjait találja megyénkénti felosztásban

Angol nyelviskola oktatás

Angol nyelviskola oktatás

Oldalunkon 3 főbb témakörbe csoportosított nyelviskolák közül kereshet. Budapesti nyelviskolák: Budapesten található angol nyelviskolákat találhatja meg kerületekre bontva. Vidéki nyelviskolák: ha vidéken szeretne angol nyelvet tanulni, akkor itt keresgélhet. Gyermek nyelvoktatás: ha gyermekének keres ideális angol nyelviskolát, nyelvoktatást akkor budapesti és vidéki bontásban megtalálhatja. A továbbiakban a Helen Doron országos franchise nyelvoktatás külön gyűjteményben lesz elérhető.

Autósiskola

Autósiskola

Autósiskolát keresel? Kellene egy jogosítvány? Ne vedd meg! Szerezd meg! Itt egy csomó suli, egy csak megfelel neked is. Több mint 250 autósiskola egy helyen földrajzi elhelyezkedés alapján válogatva. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb tanulási formát számodra.

Diák

Diák

A diákok segítése mindenben, az őket érintő szinte összes kérdésben. Itt az oldalon megtalálható a diákok számára diákmunka, diák kedvezmények, külföldi diákmunka (hostess munkák), magántanítás, korrepetálás, diák újság, és apróhirdetések. Érdemes körbenézni, érdemes mazsolázgatni az oldalon található sok-sok érdekes, fontos, kihagyhatatlan információ között. Itt mindenki megtalálja amit keres, amit szeretne! - ez a diak.tlap.hu

Diák szervezet

Diák szervezet

A diákszervezet.tlap.hu diák szervezetekkel, valamint diák közösségekkel kapcsolatos információkat tartalmaz, különös tekintettel diák munkaközvetítők, diák újságok, alapítványok, képzések, ösztöndíjak és csereprogramok lehetőségeire.

Egyetem

Egyetem

Az oldal a magyar egyetemeket ill. a hozzájuk kapcsolódó oktatási oldalakat mutatja be, valamint kitekintést ad a híresebb/nevesebb külföldi egyetemekről. Jó böngészést kívánok mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára, legyenek akár diákok, tanárok vagy szülők, esetleg a téma iránt érdeklődők.

Felnőtt-képzés

Felnőtt-képzés

A tovább tanulási lehetőségek ismertetése felnőttkorban. Felnőttképzésről minden fontos információ egy helyen. OKJ felnőttképzés, tanfolyamok az elnehezült gazdasági helyzetben, hogy Ön biztosra menjen!

Főiskola

Főiskola

A főiskola.tlap.hu tematikus linkgyűjtemény, mely összefoglalja a magyar főiskolák, egyetemek és a külföldi nívósabb főiskolák, egyetemek weboldalait. Sok hasznos információt tartalmaz, mely a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára nyújthat segítséget! E mellett tanárok és még középiskolai diákok is találhatnak itt maguknak főiskolát, megnézhetik, hogy például nyelvvizsgájuk, ill. felvételi pontjaik elegendőek lesznek-e a felvételihez az adott szakon. Kellemes böngészést kívánok az oldalon!

Holisztikus gyógymódok tanfolyam

Holisztikus gyógymódok tanfolyam

Az oldal holisztikus tanfolyamokról ad információt, köztük komplex természetgyógyászati képzések Budapesten és vidéken valamint távoktatásban. Emellett különböző tanfolyamokat ismertet kineziológia, radiesztézia, Bach virágterápia, jógaterápia, homeopátia, Hellinger családállítás, reiki,aromaterápia, stb témakörben.

Hirdetés
Német nyelv

Német nyelv

Német nyelv, nemetnyelv.tlap.hu , A német nyelvtanulást segítő link gyűjtemény, amely minden a négy készség fejlesztésére ad számos jó lehetőséget.A német nyelvtanulást segítő linkek gyűjteménye, amely minden szinten segítséget nyújt, kezdőtől a haladói mind a négy kommunikációs készséget beleértve: olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség.

Nyelviskola

Nyelviskola

Nyelviskolák bemutatása, területi elhelyezkedés és képzés szerint.Nyelvet szeretnél tanulni? Akkor ez a te oldalad! Több mint 200 Nyelviskola egy helyen. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb nyelvtanulási formát számodra.

Nyelvoktatás

Nyelvoktatás

Nyelviskolák a tanított nyelvek szerint. A nyelviskolák itt nem földrajzi elhelyezkedés szerint, hanem tanított nyelv alapján vannak válogatva. Ritkább nyelvekből is így előbb találsz tanulási lehetőséget. Több mint 200 Nyelviskola egy helyen. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb nyelvtanulási formát számodra.

Nyelvtanárok

Nyelvtanárok

Nyelvtanárok, nyelvtanar.tlap.hu , Ha nyelvtanárt keresel, idegen nyelven akarsz tanulni magántanárnál, akkor itt megtalálhatod a neked való profi oktatót. Idegen nyelvet tanulni nem könnyű. A legjobb segítség a profi nyelvtanár, aki csak veled foglalkozik. A te ütemedben, a te érdeklődési területednek megfelelően készít fel, legyen szó angol ,német, francia, olasz, spanyol vagy más idegen nyelvről.

Nyelvvizsga

Nyelvvizsga

Nyelvvizsga típusok, felkészülési tippek tanácsok és nyelvvizsga helyek. Szeretnél egy jó nyelvvizsgát? Ne vedd meg! Szerezd meg! Itt egy csomó suli és nyelvvizsga, egy csak megfelel neked is. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb vizsgát számodra.

OKJ - szakképzés

OKJ - szakképzés

Okj-s tanfolyamokat indító iskolák és az erre vonatkozó jogszabályok, információk. Szeretnél egy jó szakmát? Itt egy csomó suli, egy csak megfelel neked is. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb okj-s tanfolyamot számodra.

Oktatás

Oktatás

Az oldalon főképp oktatási intézmények és tanfolyamok weblapjai között böngészhetünk, melyek az alábbi főbb kategóriákra vannak osztva: nyelviskolák, főiskolák, felnőttoktatás és autósiskolák. Ezenfellül találhatunk rajta segédanyagokat az oktatáshoz és az érettségi vizsgához. A honlapon tájékozódhatunk a felvételivel és a diákhitellel kapcsolatban is.

Olasz nyelv

Olasz nyelv

Az olaszt nem anyanyelvként beszélők száma korábban csökkenőben volt, az utóbbi időben - azonban - ismét emelkedik: jelenleg 70 milliósra tehető. Régebbi adatok még 120 millió ember közvetítő nyelvének mondták. Az oldal a nyelv tanulásához, oktatásához, gyakorlásához hasznos linkek gyűjteménye.

Tuti menü