Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol Nyelvi Készségfejlesztés képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Angol Nyelvi Készségfejlesztés - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Angol Nyelvi Készségfejlesztés
Keresés
Találatok száma - 9 db
 Angol feladatok

Angol feladatok

Nyelvoktatás: általános angol, német oktatás Budapesten. Kezdő, alapfok - felsőfok között kihelyezett céges oktatás keretében. Alapfokú, középfokú és felsőfokú nyelvvizsga felkészítés mellett az üzleti angol nyelv oktatása különös tekintettel a kommunikációs készségek fejlesztésére minden szinten. Angoltanár, magántanár cégünk sajátfejlesztésű tananyagával segít a tanulás útvesztőjében. Tapasztalatunk szerint a megszerzett tudást csak igen nehezen tudják az angolul tanulók megfelelően alkalmazni. Általánosan elmondható, hogy nem a tudást megszerezni nehéz, hanem a megtanultakat alkalmazni. Ebben segíthet egy tapasztalt angol tanár. Jelentős különbség van a tanulók passzív és aktív tudása között - tanulni tudni kell. Az első lépés mindenképpen a tárgyi tudás megszerzése, majd a megszerzett tudás aktivizálása következik, ami annyit jelent, hogy alkalmazzuk az új szókincset, nyelvtant hogy szerves részét képezze tudásunknak. Ez történhet rutinfeladatok - drill-ek formájában szóban és írásban egyaránt. Fontos, hogy valamihez kötni tudjuk a frissen tanultakat, ki kell alakítanunk egy algoritmust, amivel az információt kódoljuk és szükség esetén elő tudjuk hívni. Ez gyakorlatilag a gyakorlás - de a mechanikus, monoton feladatok helyett kreatív módon kell elősegíteni a bevésődést. ' Practice makes perfect.' ahogy a mondás tartja.

 Angol gyakorló feladatok

Angol gyakorló feladatok

Angol, német nyelvtanulás,nyelvvizsga felkészítés, ingyenes anyagok.Reméljük minden nyelvtanuló a kezdőtől a nyelvvizsgázóig megtalálja a kedvére való és számára leghasznosabb feladatokat. Ezek közül válogathatsz: - Videók feladatokkal - Nyelvvizsga feladatok: lyukas szövegek, fordítások - szókincsfejlesztő feladatok - országismereti anyagok - Nyelvtani magyarázatok

 Angol nyelvoktató játékok

Angol nyelvoktató játékok

Nyelvoktatás játékosoknak - itt játszva tanulod az angolt. Válogatott angol nyelvi játékok. Válogatott angol nyelvi játékok.

Angol nyelvtanfolyam

Angol nyelvtanfolyam

Nyelvvizsga előtt állsz, és szeretnél diplomához jutni ? Ha képezni szeretnéd magad, nálunk megtalálod azt ami a sikeres nyelvtanuláshoz szükséges. Vegyük sorra miben is segíthet neked az amerikai intézet. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Kollégáink tanítanak azért, hogy minnél jobban megtanuld az angolt. Minőségi képzésünk a garancia arra, hogy nálunk valódi angoltudást szerzel.

Angol-magyar szótár-kiegészítő

Angol-magyar szótár-kiegészítő

Angol-magyar szótár-kiegészítő blog; mellékletként kis Forma-1 szótár. Mit jelent az a kifejezés, szó, hogy...?

Ingyenes online angoltanulás

Ingyenes online angoltanulás

A honlapom az angol nyelv tanulóinak nyújt ingyenes segítséget azáltal, hogy a rendszeresen frissülő tartalom között találhatnak angol nyelvvizsga feladatokat, akár interaktív, akár letölthető formában. Ezen felül még több interaktív szintfelmérő teszt, nyelvtani teszt és szókincset mérő feladat került fel a honlapra. Az üzleti angol tanulást segítő videók és a gyerekek angol tanulását előmozdító anyagok és interaktív feladatok előmozdíthatják az angolt egyedül tanulók nyelvtudását. Ingyenes regisztráció után letölthetővé válnak a pdf formátumú fájlok az angol nyelvtanulás különböző részeihez, úgy mint nyelvtani feladatok középfokon és felsőfokon. Hasonlóan alap, közép és felsőfokú szókincsfejlesztő feladatok tölthetők le. A hangzószöveg értés fejlesztéséhez egyrészt nyelvvizsga feladatok hanganyagát lehet meghallani, másrészt humoros és vicces szövegek meghallgatásával valamint a hozzájuk kapcsolódó feladatlapokkal a nyelvtanulók maguk is fejleszthetik a nyelvtudásukat.

Online Angol - Open Wings

Online Angol - Open Wings

Ingyenes angol nyelvoktató magazin, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt. Az oldalon mindenki otthon önállóan fejlesztheti angol tudását. Feladatok elérhetőek minden korosztály számára. A gyermekeknek nyelvi játékok, a felnőtteknek számtalan érdekes cikk, olvasmány található itt. Természetesen minden angolul, egy csipetnyi magyarral.

Profi angol kiejtés elsajátítása online

Profi angol kiejtés elsajátítása online

Nagyobb eséllyel szeretnél indulni a nyelvvizsgán vagy egy állásinterjún? Nemcsak a szavakat és a nyelvtant akarod tudni, hanem meg is akarsz szólalni? A helyes kiejtés és beszédértés elsajátításához válaszd az Accent Mastermind videótréning-programját! Ez az online angol tanulási módszer rendkívül hatékony módja. A videókon anyanyelvi tanárok segítségével javíthatod a kiejtésed, fejlesztheted angoltudásod. A program a hangosan kimondott ismétlésekre épül, amely során az egész beszéded zeneisége változik meg gyökerestül. Látogass el oldalamra és próbáld ki te is ezt az ingyenes videótréninget!

Tesztek angolul tanulóknak

Tesztek angolul tanulóknak

Ingyenesen használható interaktív angol nyelvi tesztek kezdő, középhaladó nyelvtanulók számára. A tesztek megoldásuk után egytől-egyig leellenőrizhetőek. Megtalálhatóak köztük szókincset, különböző nyelvtani sajátosságokat, elöljárószókat, a névelők helyes használatát és sok egyebet ellenőrző tesztsorok.

Tuti menü