Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol On-line Nyelvtanfolyamok képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Angol On-line Nyelvtanfolyamok - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Angol On-line Nyelvtanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 38 db
 Angol Chat (Angol)

Angol Chat (Angol)

Tanuljon angolt ingyenes online angol, baby! Használja ingyenes online angol leckék, vegye vetélkedők, chat, és a barátokat, ismerősöket és penpals még ma!

 InterLanguage Nyelviakola

InterLanguage Nyelviakola

A modern idők követelményeit követve bevezettük legújabb szolgáltatásunkat, az Online nyelvoktatást. A módszer előnyei: - Otthonából, munkahelyéről vehet részt nyelvtanfolyamunkon - Megspórolhatja ezáltal az utazásra fordított időt és annak költségeit.

 Nyelvtani gyakorlás on-line

Nyelvtani gyakorlás on-line

Nyelvtani gyakorlás on-line. Teljesen angol nyelvű.

 Szintfelmérés (angol)

Szintfelmérés (angol)

Csúcsa a premier internetes honlapján angolul tanulni. Vegyünk egy online angol nyelvtanfolyam, játék nyelvi játékokat, és barátokat a világ minden tájáról! Az angol nyelv soha nem volt ennyire szórakoztató! Tanulmány több száz órányi interaktív leckéket. Javíthatja az olvasás, írás, szövegértés és beszéd készség.

5 perc angol

5 perc angol

Először heti három alkalommal, majd 2003-tól a nagy népszerűségre való tekintettel heti 5 alkalommal küldünk tanulnivalót az immár közel 140.000 lelkes napi olvasónak. 2005-ben a napi leckék mellett megjelent weboldalunk is, ahol az összes eddigi hírlevél archívuma mellett számos egyéb - szintén ingyenesen elérhető - leckét, olvasmányt, hanganyagot és videót találnak a látogatók. Szintén 2005-ben jelent meg első könyvünk, az Igeidők is, amely az angol nyelv által használt igeidőket veszi sorra közérthetően fogalmazva, számos példamondattal és illusztrációval. A könyvről bővebb információt itt találsz:

661 óra (angol)

661 óra (angol)

661 óra + 1 új angol leckét minden nap angolul tanulni, kérdezze meg, a gyakorlat és megvitatására!

Állas interjú Angol

Állas interjú Angol

Ha jelenleg állást keresel, bizonyára észrevetted, hogy a legtöbb hirdetésben kifejezetten elvárás valamely idegennyelv tudása. Ez az esetek 90%-ban az angol. Napjainkban nagyon sok képzett, tapasztalt álláskereső van a piacon, ezért még mindig igaz, hogy óriási előnnyel indul az a pályázó, aki magabiztosan tud angolul kommunikálni egy interjús szituációban. Állas interjú Angol

Angol online oktatás

Angol online oktatás

A honlapra a nyelvet tanulni akarók és angol, német vagy francia szöveget fordíttatni kívánók látogatását várjuk. Akik nyelvet akarnak tanulni, kérhetik tanáraink segítségét, valamint regisztráció után hasznos segédanyagokat találnak a honlapon (nyelvtan, szavak, kifejezések, útiszótár, kiejtés, helyesírás, viccek, országismeret).

Hirdetés
Angol tanfolyam Otthon - hétvégi online angol nyelvtanfolyamok

Angol tanfolyam Otthon - hétvégi online angol nyelvtanfolyamok

Rájöttél, hogy angolul tudni kell? Nincs időd nyelviskolába járni, de szeretnéd megértetni magad közel 700 millió emberrel? Elárasztanak a nyelviskolák ajánlatai de nem tudod, melyiket válaszd? Ne keress tovább. Online angol nyelvtanfolyamainkon egy egyedi, kipróbált és főleg jól bevált, rendkívül hatékony nyelvtanfolyamon tanulhatod meg az angol nyelvet. Hamarabb mint gondolnád! Tanfolyamaink ideje alatt folyamatos kapcsolatban vagyunk, Kérdezhetsz, jelezheted ha esetleg elakadtál. Egyedi tanmenetünknek köszönhetően pedig nagyon gyorsan megérted az angol nyelv logikáját. Mert az is van... Hétvégi online angol nyelvtanfolyamok, valós idejű tanári jelenléttel.

Angolóra

Angolóra

Már csak az angol nyelvvizsga hiányzik, de nincs időd tanfolyamra járni? Tanulj nálam online. Felkészítelek angol alap- közép vagy felsőfokú nyelvvizsgára, közép- vagy emelt szintű érettségire, számos távoktató anyagot használhatsz és persze online angolórák vehetsz tőlem skype segítségével. Nézz körül az oldalamon és ha megtetszik próbáld ki ingyen. www.angolora.hu

Angoltanítás Online

Angoltanítás Online

Hatékony online angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások bevált, hatékony módszerrel. Kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv. Tel.: +36-30-9-777-107. E-mail: travelsystem@t-online.hu. Oktatási módszer, részletek, árak és elérhetőség:

Blended Learning

Blended Learning

A hagyományos nyelvi csoportok mellett, új, nyelvóra+internet alapú kombinációs ú.n. 'blended learning' csoportokat indítunk január közepétől a nagy múltú és világszerte elismert MacMillan tankönyvkiadó CAMPUS névre hallgató elektronikus tananyagának felhasználásával. Ez az oktatási forma jó lehet bárkinek, aki rendelkezik internet elérhetőséggel, és némi internet kezelési gyakorlattal, akinek ideje nem teszi lehetővé, hogy hetente többször nyelvórára járjon, de többször is tud egy kis időt lopni a gyakorlásra. A módszer lényege, hogy a diákok egy belépési jelszóval hozzáférnek egy hatalmas adatbázishoz a CAMPUSban, interaktív olvasott és hallott szövegekhez, szituációs, nyelvtani és vizsga gyakorlatokhoz. A felületen könnyű eligazodni. A tanfolyam során a diákok a tanár irányítása mellett haladnak a törzsanyagban, illetve útmutatást kapnak a kapcsolódó anyagokhoz is, de ezen kívül szabadon szörfölhetnek a felületen. Mindeközben a tanár figyelemmel kíséri a diákok tevékenységét, és segítséget nyújt a problémás területeken. A heti 1×2 tanórán kívül a diákok bármikor beléphetnek a felületre, és mivel az itt található feladatok megoldásáról azonnali visszajelzést kapnak az interaktív programban, önállóan képesek tudásukat fejleszteni. A két tanóra közt eltelt időben konzultálhatnak a tanárral és egymással. A módszer lehetőséget teremt arra, hogy heti 2 vagy 3 alkalom helyett csak egyszer kelljen elmenni a tanórára, és mivel a statisztikák szerint egyre több időt töltünk az internet előtt, hát legyen ez az idő hasznos és tartalmas.

Clac

Clac

A CALC, nemzetközi tapasztalattal rendelkező nyelvtanárok, és szakemberek, valamint az A-Team Munkaerő-közvetítő cég közös nyelviskola központja. Az A-Team Munkaerő-közvetítő cég felismerte, hogy a külföldi munkavállalás legnagyobb akadálya az angol nyelv nem megfelelő szintű tudása. Ezért hoztuk létre 2007 elején, a Careers and Language Centre-t, a CALC-ot.

Debreceni online nyelvtanulás

Debreceni online nyelvtanulás

A Tudás Nyelviskola angol nyelvi kurzusokat kínál Debrecenben. Hagyományosnak mondható tanfolyamai mellett a tanulóknak lehetőséget biztosít arra is, hogy online nyelvi kurzuson vegyenek részt,ha nekik úgy kényelmesebb. Az online nyelvtanfolyam olyan nyelvi leckéket tartalmaz, melyek a legfontosabbnak számító témákkal foglalkoznak.

Diospogi

Diospogi

Az oldal egy flash alapokon íródott nyelvoktató program, ahol nem csak a beépített szavakat tanulhatod, de saját szókészletet is létrehozhatsz és akár a begépelt szavakból/mondatokból hangot is generálhatsz. A program használata ingyenes, és regisztráció nélkül is kipróbálhatod egy vendég felhasználóval.

DóraTanár Online Nyelvstúdió

DóraTanár Online Nyelvstúdió

Ha szükséged van a nyelvtudásra, de nincsen időd vagy lehetőséged elmenni tanulni akkor válaszd a DóraTanár Online Nyelvstúdiót. Idő- és költséghatékony megoldást kínálunk. Nem kell alkalmazkodni senkihez. A saját tempódban haladhatsz a tananyagban és a modern technika segítségével (skype, facebook, e-mail) tarthatod a kapcsolatot a tanárral. Több éves tanítási tapasztalattal szeretettel várunk mindenkit online stúdiónkban, ahol a HASZNÁLHATÓ TUDÁS megszerzése a cél.

Tuti menü