Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol On-line Nyelvtanfolyamok képes leírás: Élő - Ring [2. oldal]
részletek »

Angol On-line Nyelvtanfolyamok: Élő - Ring [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Angol On-line Nyelvtanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 38 db
Élő Nyelvek Szemináriuma

Élő Nyelvek Szemináriuma

Angol nyelviskola és fordítóiroda Budapesten: angol, német, olasz, francia, spanyol nyelvtanfolyam és nyelvvizsga felkészítés. Angol, német, olasz, francia és spanyol nyelvtanfolyamok külföldön.

English4all

English4all

Általános és szaknyelvi nyelvtanfolyamokat illetve konzultációs lehetőségeket és professzionális szakfordításokat biztosítunk ügyfeleink számára. Mindent, ami az angol nyelvvel kapcsolatos. Ezért neveztük el a szolgáltatást úgy, hogy: Nyelvtanfolyamainkon személyesen és az internet segítségével (online) is részt vehet, így az iskolába járással kapcsolatos nehézségek is kiküszöbölhetők. Ahol csak lehet, lehetőséget adunk arra, hogy hallgatóink anyanyelvi oktató segítségével sajátítsák el a tananyagot. Célunk az, hogy munkánk folyamatosan kiváló minőséget képviseljen.

Ingyenes Angol

Ingyenes Angol

Tananyagunk a kezdő szinttől az amerikai TOEFL vizsgafelkészítő szintig fogja Önt elkísérni, 50 leckén keresztül. Jelenleg a szintek használata ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztrációval kapcsolatban információt kaphat a freeenglish [at] bron-y-aur.hu E-mail címen. A regisztráció nem automatikus, az eléréshez szükséges felhasználónevet és jelszót E-mailben küldjük el Önnek, a regisztrációt követő munkanapon. Ha már regisztrált felhasználónk, máris kattintson a Leckék menüpontra! Érdemes a hírlevélre is feliratkozni, így naprakész információkhoz juthat a nyelvtanulással és külföldi lehetőségekkel kapcsolatban. A hírlevél általában havi rendszerességű. Regisztráció nélkül itt végezhet egy szintfelmérő tesztet, és megismerkedhet a szintek leckéinek felépítésével és témáival. Kellemes és hasznos időtöltést a munkához, valamint eredményes nyelvvizsgát kívánunk!

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

Kiskőrös Katedra Nyelviskola

Kiskőrös Katedra Nyelviskola

A Katedra Nyelviskola Kiskőrös (Smart Nyelviskola Kft) 2002 óta foglakozik felnőttoktatással, elsősorban angol, német, olasz , spanyol és francia nyelvtanfolyamok szervezésével, valamint magyar, mint idegen nyelv oktatásával. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy iskolánk a térség meghatározó nyelvi képzőintézményévé nőtte ki magát. A régió számos vállalkozása, alapítványa és közoktatási intézménye is megtisztelt minket bizalmával. Hallgatóink elégedettségét mutatja a visszairatkozóink magas aránya. Célunk, hogy olyan innovatív szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, amelyek ténylegesen segítik őket a világon mindenütt, önmaguk és mások megértésében. Minőségpolitikánk meghatározó elemei a képzéseinken résztvevő hallgatóktól kapott visszajelzések, hiszen az ő észrevételeik nagyban segítik munkákat és folyamatos fejlődésünket. A Katedra Nyelviskola Hálózat tagiskolájaként garanciát vállalunk arra, hogy a hozzánk beiratkozó hallgatók magas szakmai színvonalú oktatásban részesülnek a nyelviskola által elfogadott és jóváhagyott módszerek segítségével oktató kollégáinktól.

Kiskunhalas-Katedra Nyelviskola

Kiskunhalas-Katedra Nyelviskola

A Katedra Nyelviskola Kiskunhalas (Smart Nyelviskola Kft) 2002 óta foglakozik felnőttoktatással, elsősorban angol, német, olasz , spanyol és francia nyelvtanfolyamok szervezésével, valamint magyar, mint idegen nyelv oktatásával. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy iskolánk a térség meghatározó nyelvi képzőintézményévé nőtte ki magát. A régió számos vállalkozása, alapítványa és közoktatási intézménye is megtisztelt minket bizalmával. Hallgatóink elégedettségét mutatja a visszairatkozóink magas aránya. Célunk, hogy olyan innovatív szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, amelyek ténylegesen segítik őket a világon mindenütt, önmaguk és mások megértésében. Minőségpolitikánk meghatározó elemei a képzéseinken résztvevő hallgatóktól kapott visszajelzések, hiszen az ő észrevételeik nagyban segítik munkákat és folyamatos fejlődésünket. A Katedra Nyelviskola Hálózat tagiskolájaként garanciát vállalunk arra, hogy a hozzánk beiratkozó hallgatók magas szakmai színvonalú oktatásban részesülnek a nyelviskola által elfogadott és jóváhagyott módszerek segítségével oktató kollégáinktól.

Lite Nyelviskola

Lite Nyelviskola

Angol nyelvtan "kicsit" másképpen azoknak, akik tanultak már angolul, de nem tudnak önálló mondatokat alkotni a nyelvtan használatával! Biztosan Te is gondolkoztál már azon, hogy több év angol tanulás, és sok-sok kitöltött angol teszt után, miért megy mégis nagyon nehezen, az angol nyelvtan használata, és az önálló mondatalkotás? Ennek két alapvető oka van: 1, nem a magyar nyelv sajátosságait figyelembe véve és összehasonlítva tanulod az angol nyelvtant 2, memorizálva, gépies feladatkitöltésekkel próbálod begyakorolni a szerkezeteket, ami az önálló mondatalkotást egyáltalán nem fejleszti Nézzük a fentieket részletesebben. A magyar nyelv egy rendkívül összetett, és gazdag nyelv. Annak ellenére, hogy csak 3 igeidőnk van (jelen, múlt, jövő) nagyon választékosan tudjuk kifejezni magunkat, bő szókincsünk, és szinonima szavaink segítségével. Ezzel szemben az angol pont fordítva, a választékosságra a hangsúlyt az igeidőkkel teszi. Hogyan lehet ezt a fordított felépítést mégis megérteni, és megtanulni használni? Ahhoz, hogy megértsük és megtanuljuk használni az angol igeidőket, először meg kell találnunk azokat a kifejezéseket, határozó szavakat a magyar nyelvben, amikkel mi ugyan azt fejezzük ki, amit az angol egy igeidővel. Ennek segítségével, nagyon egyszerűen össze lehet hozni a 3 magyar igeidőt a 12 angollal. Lehet hogy Te már jó pár angol igeidőt értesz.

Médiabó

Médiabó

A Médiabó Tanácsadó Kft. (a továbbiakban MEDIABO) 1999-ben jött létre azzal a céllal, hogy a napjainkban egyre fontosabb nyelvi szolgáltatásaival támogassa cégek és magánszemélyek munkáját, külkereskedelmi kapcsolatait. Cégünk profilja az alakulás óta jelentősen bővült, fordítás és tolmácsolás mellett már saját fejlesztésű Internetes nyelvtanfolyamokat is kínálunk partnereinknek. Az öt főnyelv - angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol - mellett számtalan ritkábbnak számító nyelv is szerepel palettánkon. Több száz magyar és külföldi fordítóval állunk szerződésben, így biztosítva megrendelőinknek, hogy minden nyelvi kombináció esetében legalább az egyik nyelv a fordító anyanyelve, míg a másik a fő munkanyelve legyen. A legtöbb nyelvi kombinációban azt is garantáljuk, hogy a fordító anyanyelve a célnyelv legyen, ami még autentikusabbá teszi a fordítást. A szomszédos országok nyelveinek szakértői mellett japán, észt, lett, litván, görög, norvég, stb. fordító és tolmács kollégák segítenek bennünket, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. Cégünk szolgáltatásai - mint referenciáink is mutatják - igen magas szintűek, precízek és pontosak. Az Internet hatása az életre elengedhetetlenné tette az oktatás és munkavégzés felgyorsítását. Ezért a MEDIABO legfontosabb információhordozójának az Internetet tartja. Bővebben lásd az elérhetőségeink menüpontot.

Hirdetés
Mini angol sorozat

Mini angol sorozat

Szeretnéd, hogy felnövekvő gyermeked sikeressé, magabiztossá, a világban jól eligazodó, gazdag élettapasztalattal bíró felnőtté váljon? Ehhez nagyon fontos a nyelvek ismerete is. A mai világban fokozatosan elmosódnak az országok határai, néhány óra alatt bárhová eljuthatunk és új helyeken, új embereket ismerünk meg. Ebben nagy segítség, ha beszéljük nyelvüket. Beszélünk-e egyáltalán valamilyen nyelvet anyanyelvünkön kívül? Sajnálatos tény, miszerint lakosságunk 10-12%-a kommunikál csupán valamilyen más nyelven is. Ez nagyon kevés, ha más népekkel hasonlítjuk össze. Mit tehetünk szülőként, hogy ez megváltozzon? Mindenki szeretné, hogy felnövekvő gyermeke sikeressé, magabiztossá, a világban jól eligazodó, gazdag élettapasztalattal bíró felnőtté válna. Ehhez nagyon fontos a nyelvek ismerete is. Mikor és hogyan kezdjük gyermekünk nyelvtanítását? ,,Azok, akik gyermekkorukban kezdték el egy idegen nyelv tanulását, hosszabb távon magasabb szintet érnek el ebben, mint akik később kezdték. Erre vonatkozóan sok bizonyíték van, s nincs ellenbizonyíték." /David Singleton/ Híres külföldi és hazai nyelvkutatók, pedagógusok véleménye szerint minél hamarabb, azaz egészséges fejlődésmenetű gyerekeknél már kora gyermekkortól. A kicsi gyermek, ha anyanyelvével együtt ismerkedik pl: egy idegen nyelvvel megtanulja az idegen szavak jelentését, azok mondattá formálásának szabályait szinte észr

NetAngol

NetAngol

A netangol.hu egy új(szerű) nyelvoktatási segédeszköz kíván lenni, amely egy oktatási médium, az internet, felhasználását igyekszik népszerűsíteni és bemutatni. Azon felül, hogy több ezer saját fejlesztésű tananyagot kínál a felhasználók számára, segít nekik abban, hogy eligazodjanak az internetes oldalak milliárdjai között, hogy a számukra megfelelő, hasznos anyaghoz jussanak. Hasznos lehet egy ilyen oldal, továbbá mindazok számára, akik szívesen használják az internetet tanulásra, illetve idejük/anyagi lehetőségeik nem engedik, hogy egyéb nyelvoktatási formát válasszanak. Mivel a tananyagok sorrendjét, a felhasználó szempontjait maximálisan figyelembe véve lehet meghatározni, a nyelvtanuló a számára leghatékonyabb tematikát tudja kiválasztani. További fontos szempont lehet a netangol.hu szerepe a közoktatásban, a felsőoktatásban, valamint a tanárképzésben, mivel a portál (a tanár szemével nézve) több ezer kész óravázlatot tartalmaz, amelyek nagy része rendkívül jól használható nem internetes, tantermi környezetben is. Természetesen a netangol rendszere korántsem kizárólag az angol nyelv oktatásához kötött; a későbbiekben bármely nyelv vagy egyéb tantárgy oktatásához, tanulásához rendkívül hasznos rendszerré válhat. A netangol.hu az internet lehetőségeit, forrásait használja ki ahhoz, hogy minden felhasználó számára korlátlan, személyre szabott nyelvgyakorlási lehetőséget

Nyelvipercek Online Angol nyelvtanulás

Nyelvipercek Online Angol nyelvtanulás

A Nyelvipercek.hu online angol nyelvtanfolyam igazán egyedi és minőségi szolgáltatást nyújt felhasználóinak! Okok, hogy minket válassz: - Regisztrációt követően ingyenes fejezetek kipróbálása - Havidíjmentes - Személyre szabott feladatjavítás - Jogosultságod évek múltán sem jár le - Rendszeresen ingyenes ajándékanyagokat küldünk

Nyelvmester

Nyelvmester

Nehéz az angol? Nem tud, vagy nem mer megszólalni? Éveken át tartó kínlódás helyett ismerje meg hatékony nyelvtanulási módszereimet. A tapasztalataimat átadom, így Ön olyan gyorsan és könnyedén tanulhatja meg első idegen nyelvét, ahogy nekem az ötödiket sikerült! Olvassa az ingyenes tanulmányaimat!

Online angol tanulás - beszélj angolul!

Online angol tanulás - beszélj angolul!

Hallásra épülő online angol tanulás mely otthon végezhető és merőben más, mint amivel eddig találkoztál és garantálom, hogy sokkal hatékonyabb. Az online angol tanulás véleményem szerint legfontosabb eleme az angol nyelv megértése, melyet a legkönnyebben hallás után lehet elsajátítani. Próbáld ki ezt a hallásra alapuló videós és garantáltan sikerélményed lesz az online angol tanulásban otthon... teljesen kezdő szintről. Folyamatosan fejlesztem az új angol nyelvű tananyagokat, de ezeken felül angol tanulással kapcsolatos cikkeket és videóikat is töltök fel a blogra. Így lesz az angol tanulás otthon is kényelmes és hatékony. A már feltöltött videókhoz folyamatosan új feladatokat készítek, így a tartalom egyfolytában frissül és erről a regisztrált tagokat értesítem.

Online IELTS vizsafelkészítés

Online IELTS vizsafelkészítés

A nemzetközileg elfogadott és számos külföldi felsőoktatási intézményben megkövetelt IELTS nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok online formában. Az egész országból elérhető, tehát a felkészülés nem kötött budapesti helyszínekhez. Tapasztalt vizsgáztató és anyanyelvű tanárok közreműködésével, sok éves tapasztalattal segítjük a felkészülőket. A tanfolyam során teszteket, feladatmegoldó technikákat, gyakorlási lehetőséget, egyéni konzultációt, (részben) ingyenes szintfelmérőt, próbavizsga lehetőséget és a vizsgával kapcsolatos hasznos információkat, tanácsokat kínálunk.

Online nyelvtanulás

Online nyelvtanulás

Az online nyelvóra olyan, mint egy normál nyelvóra, amikor személyesen találkozik a tanárával, csak itt minden az interneten zajlik. Mikrofon és fülhallgató segítségével kommunikálunk. Óráid rugalmasan igazíthatod saját időbeosztásodhoz, tanulhatsz akár kora reggel vagy késő este is. Emellett idő- és költségtakarékos is. Nem kell plusz időt és pénzt áldoznod a magántanárhoz vagy nyelviskolához utazásra. Az online nyelvóra kényelmes, hiszen megszokott környezetedben tanulhatsz. Ha nem akarod, hogy lássalak, egyszerűen csak kikapcsolod a kamerát így akár pizsamában, kávét kortyolgatva is vehetsz nálam nyelvórákat. Tanulhatunk könyvből is, de vannak előre elkészített anyagaim, illetve te is kérhetsz saját, személyre szabott feladatsorokat.

Ring-Online Angol

Ring-Online Angol

A Ring Cégcsoport tagjaként a Ring Nyelvstúdió a magyarországi lakossági igényeknek megfelelő nyelvoktatásra és a szervezetek nyelvi képzésére szakosodott intézmény. Célunk, hogy a minden igényt kielégítő nyelvoktatás során olyan biztos tudást nyújtsunk, hogy diákjaink soha ne ütközhessenek nyelvi nehézségekbe. Segítségünkkel a nálunk tanulók teljes körű, a valós igényeknek megfelelő, magas színvonalú oktatást vehetnek igénybe.

Tuti menü