Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol On-line Nyelvtanfolyamok képes leírás: Szivárvány - Vist [3. oldal]
részletek »

Angol On-line Nyelvtanfolyamok: Szivárvány - Vist [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Angol On-line Nyelvtanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 38 db
Szivárvány tanoda

Szivárvány tanoda

Rövid idő alatt használható nyelvtudás! Nyelviskolánkban nincs unalmas, érthetetlen nyelvtantanulás. Nem kell szavakat magolnod! Az idegen nyelvet az anyanyelv elsajátításához hasonlóan beszédközpontúan, életszerűen, szituációkon keresztül tanulhatod meg komplex online nyelvoktató rendszerünkben szakképzett nyelvtanár irányításával. Hatékony nyelvtanulási módszerekkel, ötletekkel is segítjük a tanulásodat. Az online nyelvtanulás Nyelviskolánk saját innovatív nyelvoktató rendszerében, egy valósághű virtuális tanteremben folyik.

Veresegyház- Katedra

Veresegyház- Katedra

Az alkalmazás alapját a sok százezer felhasználó által már megkedvelt, folyamatosan továbbfejlesztett Macmillan English Campus (MEC) interaktív tananyag képezi. A tananyag legfontosabb elemei: - 3500 interaktív feladat a hallás utáni értés, kiejtés és szókincs fejlesztésére - 450 nyelvtani gyakorlat és magyarázat - interaktív nyelvi játékok - web projektek - nyelvvizsga előkészítő feladatok - folyamatosan frissített újságcikkek és kapcsolódó feladatok - videók - kiejtést gyakorló eszköz (saját hangfelvételek készítése és visszajátszása) - brit és amerikai angol verzió - online szótár - tanulási útmutató és tanulási tippek - Egyéni tanterv mindenkinek: Szintfelmérést követően a hallgató igényei szerint a tanár kijelöli a távoktató csomagban az elvégzendő feladatokat - Tanárképzés: A képzési rendszerben oktató tanárok speciális felkészítést kapnak az online képzési rendszerből - Személyes oktatás a használatról jelentkezéskor - Telefonos ügyfélszolgálat napi 8 órában. Technológia: - PC + Headset + szélessávú internet szükséges

Vidám angol (gyerekeknek)

Vidám angol (gyerekeknek)

LCF- Kids Club - Angol, német, francia és spanyol 2-14 éves gyerekek számára! - Kiváló lehetőség a vidám nyelvtanulásra internetes játéktárunk, ahol dalos animációkkal, változatos feladatokkal és játékokkal mélyíthetik el tudásukat és kapcsolódhatnak ki a gyerekek!!

Vist nyelvstúdió

Vist nyelvstúdió

Az online nyelvtanulás és a távoktatás fogalma ma már senki számára nem idegen. Azok számára akiknek idejük nem engedi, vagy földrajzi elhelyezkedés miatt nem tudnak rendszeresen nyelvórákon részt venni, ezek elérhető és hasznos tanulási módszerek. A különbség a két forma között az, hogy míg az online nyelvtanfolyam egy verbálisan aktív tanulási módszer, a távoktatás inkább az írásbeli készségek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy egy online tanfolyam nem tartalmaz írásbeli részt, a távoktatás pedig szóbelit, hanem lehet - és kell is - vegyíteni a két formát. Nyelviskolánk mindkét tanulási módszert támogatja: - online tanfolyamok: interneten keresztüli nyelvtanfolyamokon vehetsz részt akár több diákkal együtt -távoktatás: igény és tudásszint szerint összeállított csomagokkal fejlesztheted nyelvtudásod A két módszer ötvözésére természetesen igény szerint van lehetőség.

Tuti menü