Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eszperantó On-line Nyelvtanfolyamok képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Eszperantó On-line Nyelvtanfolyamok - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Eszperantó On-line Nyelvtanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ingyenes Online Tanfolyam!

Ingyenes Online Tanfolyam!

Többnyelvű portál az eszperantó könnyű és ingyenes tanulásához A lernu! egy többnyelvű honlap, melynek célja segíteni az internetezőket az információkhoz való hozzájutásban, valamint az eszperantó nyelv ingyenes és könnyű elsajatításában. Az eszperantó egy élő nyelv, mely nagyon alkalmas a nemzetközi kommunikációra.

Interaktív eszperantó tanfolyam

Interaktív eszperantó tanfolyam

Interaktív eszperantó tanfolyam, nulláról az eszperantó nyelvvizsgáig! Komplex tananyag, a házi feladatokat élő tanár javítja! Ingyenes szintfelmérő! A diplomádhoz meg van már a nyelvvizsgád? Az eszperantó a leggyorsabban megtanulható élő nyelv. Az eszperantó nyelvvizsgát elfogadják a diplomához, pontokat ér a felvételin, érettségizni lehet belőle, és a munkahelyed is fizethet utána nyelvpótlékot. Ezzel az internetes oktatással segíteni szeretnénk a nyelv megtanulásában, ha ● nincs a környékeden elérhető tanfolyam vagy magántanár; ● ha a tanfolyamok időpontja, időbeosztása vagy lassúsága a számodra nem megfelelő; ● ha már jársz ugyan valahol tanfolyamra, de te is szeretnéd kihasználni gyakorlásra az interaktív programokat; ● vagy egyszerűen csak a saját magad ütemében szeretnél tanulni (nagyon gyorsan, vagy akár nagyon kényelmesen). Az interneten tanulásról bővebb leírást itt találsz. * Nulláról a középfokú nyelvvizsgáig A tanfolyam teljesen kezdő szintről indul, és a középfokú vizsga szintjére segít felkészülni. Valójában egy magántanárnál történő tanulás folyamatát ültettük át az internetre, a leckéket javító tanár itt is ugyanolyan kapcsolatban van a hallgatóval (javítja a hibákat, válaszol a kérdésekre stb), mint a hagyományos formában. Több más elektronikus oktatási anyagtól eltérően ezt a tanfolyamot nem programozók, hanem gyakorlati tapasztalattal rendelkező pedagógusok írták. Az anyag úgy van megírva, hogy minden feladat-típusra (írásbeli, tesztek, fordítások, szóbeli, képleírás, stb) készítsen fel. * A tananyagról, az oktatási eszközökről. Ezt a tananyagot kimondottan az egyéni tanulók szempontjait figyelembe véve állítottuk össze a sok éve végzett oktatási tapasztalataink alapján. A netes tanfolyamba beleépítve megtalálod a tanuláshoz szükséges anyagokat (nyelvtan, magyarázatok, olvasmányok, szótár, stb) - de ha esetleg akkor is tanulni akarsz, ha nem vagy számítógép mellett, megveheted a "SIKERESEN AZ ESZPERANTÓ NYELVVIZSGÁIG" című tankönyvet, amire ez a tanfolyam is épül. (Persze a könyv csak a nyelvtani anyagot meg az olvasmányokat tartalmazza, az itteni tanfolyam "lelkét" jelentő interaktív gyakorló feladatokat nem!) Az utolsó leckében sok segítő anyagot találsz a sikeres vizsga letételéhez: - részletes vizsgatájékoztató (követelmények, pontozás, értékelés stb). - tippek, tanácsok a pontszám növelésére... - tematikus szótanító program a szókincs növelésére (18 témakör, különbontva alap/közép/felsőfokra) - korábbi nyelvvizsgák "éles" feladatsorai... - stb.

Tanulj Otthon Eszperantóul!

Tanulj Otthon Eszperantóul!

Eszperantó. Az első beszéd centrikus internetes eszperantó tanfolyam. Eszperantó tanfolyam otthon. Tanulj otthon eszperantóul bárhol az országban! Tudod, hogy eszperantóul akár 9 hét alatt meg tudsz tanulni az Interneten, a saját lakásodban, nulláról alap-, vagy középfokig?

Teljes Eszperantó Nyelvtan

Teljes Eszperantó Nyelvtan

Teljes Eszperantó Nyelvtan-Online Nyelvtanulás Plena Manlibro de Esperanta Gramatiko (PMEG) versio 14.1 (de la 8a de Marto 2008)

Tuti menü