Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Francia On-line Nyelvtanfolyamok képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Francia On-line Nyelvtanfolyamok - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Francia On-line Nyelvtanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Balogh Ildikó - franciatanár

Balogh Ildikó - franciatanár

Beszédcentrikus nyelvórákat tartok. Óráim során egy professzionális, távoktatásra kifejlesztett szoftvert használok, ami helyettesíti a nyelvkönyvet, a feladatlapot és tartalmazza az mp3 fájlokat is, tehát a nyelvi hanganyagokat. A tanulást szókártyák is segítik. A tananyag pdf, kinyomtatható formátumban is letölthető, ami hagyományos tanulásra is alkalmas. Nyelvtanári szakon végeztem, nyelvvizsgára, illetve felvételire való felkészítő órákat is vállalok. Az oldalamon nyelvi blog is található, amin interaktív feladatokat, szókártyákat és a kultúrát, országismeretet tárgyaló posztokat is publikálok.

Francia online oktatás

Francia online oktatás

A honlapra a nyelvet tanulni akarók és angol, német vagy francia szöveget fordíttatni kívánók látogatását várjuk. Akik nyelvet akarnak tanulni, kérhetik tanáraink segítségét, valamint regisztráció után hasznos segédanyagokat találnak a honlapon (nyelvtan, szavak, kifejezések, útiszótár, kiejtés, helyesírás, viccek, országismeret).

Francia távoktatás

Francia távoktatás

Francia nyelvtan szórakoztatóan érettségizőknek, pótvizsgázóknak, nyelvvizsgázóknak távoktatásban, szaktanártól. Ideális azoknak a tanulóknak, akik távoktatásban, szórakozva szeretnének nyelvet tanulni. A távoktatás olcsóbb, mint a magántanári órák, a tanuló a saját tempójában a saját idejét beosztva tanulhat. Nincs utazási költség. Ennek ellenére a nyelv megfelelő szintű elsajátítása az oktatás jellegénél fogva biztosított, ezt a színes, és a megértést segítő oktatási plusz tananyagok, adalékok segítik elő.

Free French Lessons (angol)

Free French Lessons (angol)

Learn French with free French lessons, tips, and tools. Thousands of pages related to learning and teaching the French language: lessons, quizzes, study tips, dictionaries, linguistics, dialects, cultural and travel information, shopping, literature, music, and much more.

French language Lessons (angol)

French language Lessons (angol)

French lessons for learning to speak and write the language with interactive audio and examples

Learn French online FREE (angol)

Learn French online FREE (angol)

Learn French online FREE with our French language lessons and unique question generator! It is all free and cool.

Tuti menü