Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Görög On-line Nyelvtanfolyamok képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Görög On-line Nyelvtanfolyamok - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Görög On-line Nyelvtanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Görög nyelvtan lépésről lépésre

Görög nyelvtan lépésről lépésre

A Görög nyelvtan lépésről lépésre című rovat a nyelv logikai rendszerében, azaz a nyelvtanban segíti a tanulót eligazodni. Nem klasszikus leíró nyelvtanról van szó, a havonta megjelenő leckék abban a sorrendben taglalják a nyelvet, ahogy azt a nyelvórák szokták tenni. Éppen ezért az anyagot kiegészítésnek, egy kis segédletnek szánjuk azok számára, akik úgy határoztak, hogy csoportosan vagy egyénileg megtanulnak görögül, illetve azoknak, akik már tudnak valamennyire, de szeretnének túllépni a konyhanyelvi szinten, amihez bizony vissza kell nyúlni egészen az alapokig. A leckék hangneme igyekszik közvetlen lenni, s az átlagtanulót úgy képzeli, hogy a görögön kívül tud egy keveset vagy tanul valamilyen világnyelven, tudja mekkora hagyomány áll a görög mögött, de a megértéshez alapvetően a magyarra támaszkodik. Az egyes nyelvtani fejezetek után fordítási gyakorlatok segítik az elsajátítást, a halványabb színű szövegek azoknak szólnak, akik számára a miértek is érdekesek lehetnek, amiket viszont nem feltétlenül kell megjegyezni.

Learn Greek (angol)

Learn Greek (angol)

Learn to speak Greek online with easy to follow lessons. Greek grammar lessons, Greek phrases, vocabulary, dialogues, flash cards and Greek word games with audio.

Learn Greek Online! (angol)

Learn Greek Online! (angol)

Contributors: Armando Acevedo, Jim Arnold, Aren Bron, Greg Brush, Greg Pieris, Mike Neary, Rebecca Schlesinger, Marshall Schwartz, Giorgos Zacharia, Panayiotis Zaphiris, and others Copyright: Content in this course is copyrighted and any illegal copy or distribution of the content is prohibited. Disclaimer: Activity on this site is logged and data collected might be used in research publications. User's identity will be protected in those cases.

Learning Greek - 1 (angol)

Learning Greek - 1 (angol)

Learning Greek, Lessons on Ancient Greek, Language Resources

Tuti menü