Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Japán On-line Nyelvtanfolyam képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Japán On-line Nyelvtanfolyam - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Japán On-line Nyelvtanfolyam
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hiragana leckék

Hiragana leckék

Hiragana Kanji represents blocks of meaning (nouns, stems of adjectives and verbs) and hiragana expresses the grammatical relationship between them (endings of adjectives and verbs, particles).

Japán Nyelvvizsga Tesztek

Japán Nyelvvizsga Tesztek

Nemzetközi Japán Nyelvvizsga tesztek (szerk. Z. Máté Judit) "A nyelv az egyetlen, amit rosszul is érdemes tudni!" (Lomb Kató, 16 nyelvű tolmács) A kiadó 2003-ban kezdte meg működését az 1000 KANJI első kiadásával (latin betűs átírással). 2006-ban jelent meg a kana átírással a 2. kiadás. 2007. november 30-án jelent meg a 3., átdolgozott kiadás CD-ROM melléklettel: - a japán szótagábécé, azaz a hiragana és a katakana írásmódja; - az 1000 kanji vonássorrendje, írásmódja; - a japán ábécé kiejtése; - az 1000 kanji kiejtése; - a számok kiejtése 1-től 1000-ig; - az összes olvasat és szó kiejtése (kb. 2500 olvasat és 8400 szó); - a 214 gyök olvasata, jelentése; összesen kb. 12 000 szó japánul! Megjelent A JAPÁN ÍRÁS GYAKORLATA c. munkafüzet. Az 1000 KANJI SZÓTÁRA ill. 1000 KANJI c. kötet minden kiadásához készült, azt egészíti ki. (Az 1. és 2. kiadáshoz kiadott munkafüzet CD-ROM melléklettel készült (az 1000 kanji CD-vel azonos, ld. fent). Ezek önállóan, a szótár nélkül is használhatók az egyéni tanuláshoz, mivel a CD-n a kanji jelentések és olvasatok megtalálhatók és meghallgathatók.) A 3. kiadás munkafüzetéhez az 1000 KANJI CD mellékletét lehet használni. A vonások so

Japanese-Online (angol)

Japanese-Online (angol)

Since 1996, Japanese-Online.com has been providing free learning services to people who wish to study the Japanese language. We also now provide a means for Japanese learners to find and talk to one another, as well as seek language exchange relationships with Japanese speakers. Japanese speakers seeking language exchange partners are also invited so you will soon find people to study with! Beginning September 2004, we have started a membership registration system to provide more advanced services to our members. Membership has always been, and is still now, completely free. Due to our popularity, we have been recently forced to begin a waiting list, but new members are still being accepted as space allows.

On-line Japán

On-line Japán

Üdvözöljük! A globalizáció egyik következménye a nemzetközi (többek között kereskedelmi) kapcsolatok megerősödése, melyhez alapvető feltétel a lehető legprecízebb kommunikáció. A Graciella cég vállalkozása azzal a céllal született meg, hogy speciálisan japán nyelvű, japán nyelvvel kapcsolatos szolgáltatásokat (tolmácsolás, fordítás, oktatás) kínáljon. Szolgáltatásainkkal magyar, szlovák, és japán nyelven állunk rendelkezésükre.Nyelvleckék A tanfolyam összesen 15 leckéből áll, mely egyes témákra felosztva, alapfokú japán nyelvtudást adnak az érdeklődőnek. Persze ezen kívül még rengeteg tanulnivaló van a japán nyelvvel kapcsolatban, de ha tüzetesebben szeretne vele foglalkozni, ajánljuk, hogy forduljon japán nyelvtanárhoz. Sok sikert és kitartást kívánunk!

Tuti menü