Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online nyelvtanulás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Online nyelvtanulás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 158 db
 Angol Chat (Angol)

Angol Chat (Angol)

Tanuljon angolt ingyenes online angol, baby! Használja ingyenes online angol leckék, vegye vetélkedők, chat, és a barátokat, ismerősöket és penpals még ma!

 Angol feladatok

Angol feladatok

Nyelvoktatás: általános angol, német oktatás Budapesten. Kezdő, alapfok - felsőfok között kihelyezett céges oktatás keretében. Alapfokú, középfokú és felsőfokú nyelvvizsga felkészítés mellett az üzleti angol nyelv oktatása különös tekintettel a kommunikációs készségek fejlesztésére minden szinten. Angoltanár, magántanár cégünk sajátfejlesztésű tananyagával segít a tanulás útvesztőjében. Tapasztalatunk szerint a megszerzett tudást csak igen nehezen tudják az angolul tanulók megfelelően alkalmazni. Általánosan elmondható, hogy nem a tudást megszerezni nehéz, hanem a megtanultakat alkalmazni. Ebben segíthet egy tapasztalt angol tanár. Jelentős különbség van a tanulók passzív és aktív tudása között - tanulni tudni kell. Az első lépés mindenképpen a tárgyi tudás megszerzése, majd a megszerzett tudás aktivizálása következik, ami annyit jelent, hogy alkalmazzuk az új szókincset, nyelvtant hogy szerves részét képezze tudásunknak. Ez történhet rutinfeladatok - drill-ek formájában szóban és írásban egyaránt. Fontos, hogy valamihez kötni tudjuk a frissen tanultakat, ki kell alakítanunk egy algoritmust, amivel az információt kódoljuk és szükség esetén elő tudjuk hívni. Ez gyakorlatilag a gyakorlás - de a mechanikus, monoton feladatok helyett kreatív módon kell elősegíteni a bevésődést. ' Practice makes perfect.' ahogy a mondás tartja.

 Angol gyakorló feladatok

Angol gyakorló feladatok

Angol, német nyelvtanulás,nyelvvizsga felkészítés, ingyenes anyagok.Reméljük minden nyelvtanuló a kezdőtől a nyelvvizsgázóig megtalálja a kedvére való és számára leghasznosabb feladatokat. Ezek közül válogathatsz: - Videók feladatokkal - Nyelvvizsga feladatok: lyukas szövegek, fordítások - szókincsfejlesztő feladatok - országismereti anyagok - Nyelvtani magyarázatok

 Angol nyelvoktató játékok

Angol nyelvoktató játékok

Nyelvoktatás játékosoknak - itt játszva tanulod az angolt. Válogatott angol nyelvi játékok. Válogatott angol nyelvi játékok.

 Hungarian Language Course (angol)

Hungarian Language Course (angol)

Hungarian Language Course Now with over 400,000 Hits! In Lesson Nine some samples and exercises are still missing, but the material is all there. No new lessons will be added. This page was awarded the "Net Hero Award", March '96. Last updated April 20, 2000 (lessons); October 23, 2006 (links). Though I rarely modify the content, the site is still maintained. Interesting Hungarian Linguistic Facts Köszönöm/Thank You Introduction Magyar (pronounced /Mawdyar/), as the Hungarians call their language, is spoken by the approximately 11 million inhabitants of Hungary, as well as another 4 million people in neighboring countries and a million others scattered around the world. It belongs to the Finno-Ugric language family, which includes Finnish and Estonian, but its closest relatives are several obscure languages spoken in Siberia. Hungarian is not at all related to the Indo-European languages which surround it, and is very different both in vocabulary and in grammar. Hungarian is an agglutinative language, meaning that it relies heavily on suffixes and prefixes. The grammar is seemingly complex, yet there is no gender, a feature that most English speakers grapple with when learn

 InterLanguage Nyelviakola

InterLanguage Nyelviakola

A modern idők követelményeit követve bevezettük legújabb szolgáltatásunkat, az Online nyelvoktatást. A módszer előnyei: - Otthonából, munkahelyéről vehet részt nyelvtanfolyamunkon - Megspórolhatja ezáltal az utazásra fordított időt és annak költségeit.

 Magyar-Német szótár

Magyar-Német szótár

Német-Magyar Magyar-Német szótár, online fordítás, nyelvi játékok, szókincs fejlesztés, nyelv gyakorlás, online rádió adások!

 Nyelvtani gyakorlás on-line

Nyelvtani gyakorlás on-line

Nyelvtani gyakorlás on-line. Teljesen angol nyelvű.

Hirdetés
 Romanian Lessons (angol)

Romanian Lessons (angol)

This site offers free online Romanian Language Lessons for the beginner or intermediate learner.

 Szintfelmérés (angol)

Szintfelmérés (angol)

Csúcsa a premier internetes honlapján angolul tanulni. Vegyünk egy online angol nyelvtanfolyam, játék nyelvi játékokat, és barátokat a világ minden tájáról! Az angol nyelv soha nem volt ennyire szórakoztató! Tanulmány több száz órányi interaktív leckéket. Javíthatja az olvasás, írás, szövegértés és beszéd készség.

5 perc angol

5 perc angol

Először heti három alkalommal, majd 2003-tól a nagy népszerűségre való tekintettel heti 5 alkalommal küldünk tanulnivalót az immár közel 140.000 lelkes napi olvasónak. 2005-ben a napi leckék mellett megjelent weboldalunk is, ahol az összes eddigi hírlevél archívuma mellett számos egyéb - szintén ingyenesen elérhető - leckét, olvasmányt, hanganyagot és videót találnak a látogatók. Szintén 2005-ben jelent meg első könyvünk, az Igeidők is, amely az angol nyelv által használt igeidőket veszi sorra közérthetően fogalmazva, számos példamondattal és illusztrációval. A könyvről bővebb információt itt találsz:

661 óra (angol)

661 óra (angol)

661 óra + 1 új angol leckét minden nap angolul tanulni, kérdezze meg, a gyakorlat és megvitatására!

A Directory of Finnish Language Schools (angol)

A Directory of Finnish Language Schools (angol)

Links to schools that offer courses in Finnish. Updated: Sun 20 Nov 2005

Akkreditált Élő Online Nyelviskola

Akkreditált Élő Online Nyelviskola

Weboldalunkon egy egyedülálló online oktatási programmal ismerkedhetsz meg, amely garantáltan megsokszorozza nyelvtanulási hatékonyságodat. A hatékony nyelvtanulás titkai egy e-mail tréning, melyhez most teljesen ingyen hozzájuthatsz, hiszen küldetésünk a nyelvtanulók életének megkönnyítése, és az interneten történő tanulás népszerűsítése, melyhez a Te hozzájárulásodra is szükségünk van. Ezen kívül lehetőséged van élő online nyelvtanfolyam elvégzésére is, melynek lényege, hogy számítógéped előtt ülve webkamera és fülhallgató segítségével élő online kapcsolatban vagy a nyelvtanárral.

Állas interjú Angol

Állas interjú Angol

Ha jelenleg állást keresel, bizonyára észrevetted, hogy a legtöbb hirdetésben kifejezetten elvárás valamely idegennyelv tudása. Ez az esetek 90%-ban az angol. Napjainkban nagyon sok képzett, tapasztalt álláskereső van a piacon, ezért még mindig igaz, hogy óriási előnnyel indul az a pályázó, aki magabiztosan tud angolul kommunikálni egy interjús szituációban. Állas interjú Angol

Angol nyelvtanfolyam

Angol nyelvtanfolyam

Nyelvvizsga előtt állsz, és szeretnél diplomához jutni ? Ha képezni szeretnéd magad, nálunk megtalálod azt ami a sikeres nyelvtanuláshoz szükséges. Vegyük sorra miben is segíthet neked az amerikai intézet. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Kollégáink tanítanak azért, hogy minnél jobban megtanuld az angolt. Minőségi képzésünk a garancia arra, hogy nálunk valódi angoltudást szerzel.

Tuti menü