Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online nyelvtanulás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Angol - E Spanyol [2. oldal]
részletek »

Online nyelvtanulás képes leírás: Angol - E Spanyol [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 158 db
Angol online oktatás

Angol online oktatás

A honlapra a nyelvet tanulni akarók és angol, német vagy francia szöveget fordíttatni kívánók látogatását várjuk. Akik nyelvet akarnak tanulni, kérhetik tanáraink segítségét, valamint regisztráció után hasznos segédanyagokat találnak a honlapon (nyelvtan, szavak, kifejezések, útiszótár, kiejtés, helyesírás, viccek, országismeret).

Angol tanfolyam Otthon - hétvégi online angol nyelvtanfolyamok

Angol tanfolyam Otthon - hétvégi online angol nyelvtanfolyamok

Rájöttél, hogy angolul tudni kell? Nincs időd nyelviskolába járni, de szeretnéd megértetni magad közel 700 millió emberrel? Elárasztanak a nyelviskolák ajánlatai de nem tudod, melyiket válaszd? Ne keress tovább. Online angol nyelvtanfolyamainkon egy egyedi, kipróbált és főleg jól bevált, rendkívül hatékony nyelvtanfolyamon tanulhatod meg az angol nyelvet. Hamarabb mint gondolnád! Tanfolyamaink ideje alatt folyamatos kapcsolatban vagyunk, Kérdezhetsz, jelezheted ha esetleg elakadtál. Egyedi tanmenetünknek köszönhetően pedig nagyon gyorsan megérted az angol nyelv logikáját. Mert az is van... Hétvégi online angol nyelvtanfolyamok, valós idejű tanári jelenléttel.

Angol Tanszék

Angol Tanszék

Az Online Angol Tanszék azoknak kínál hatékony megoldást, akik távoktatás formájában szeretnék az angoltudásukat fejleszteni, vizsgára felkészülni, munkahelyi vagy munkakeresési esélyeiket növelni. Honlapunkon kiváló ingyenes gyakorlási, tanulási lehetőséget találsz akkor is, ha nem íratkozol be kurzusainkra. Ha azonban szeretnéd, hogy tanáraink irányítsák a tanulásodat és segítsenek a sikerhez, bízd ránk magad.

Angol-Arab szótár

Angol-Arab szótár

Angol-Arab online szótár. Hangos szótár.Szavak + kifejezések (darab): 87423

Angol-magyar szótár-kiegészítő

Angol-magyar szótár-kiegészítő

Angol-magyar szótár-kiegészítő blog; mellékletként kis Forma-1 szótár. Mit jelent az a kifejezés, szó, hogy...?

Angolóra

Angolóra

Már csak az angol nyelvvizsga hiányzik, de nincs időd tanfolyamra járni? Tanulj nálam online. Felkészítelek angol alap- közép vagy felsőfokú nyelvvizsgára, közép- vagy emelt szintű érettségire, számos távoktató anyagot használhatsz és persze online angolórák vehetsz tőlem skype segítségével. Nézz körül az oldalamon és ha megtetszik próbáld ki ingyen. www.angolora.hu

Angoltanítás Online

Angoltanítás Online

Hatékony online angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások bevált, hatékony módszerrel. Kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv. Tel.: +36-30-9-777-107. E-mail: travelsystem@t-online.hu. Oktatási módszer, részletek, árak és elérhetőség:

Arab Academy's  (angol)

Arab Academy's (angol)

Arab Academy's Online Arabic Courses . Interactive Lectures and Activities . Personal Teacher Attention . 24/7 Unlimited Access . Global Community of 1,000s . Courses for children, teen &adults . Accredited and transferable . Fast, easy and fun!

Balogh Ildikó - franciatanár

Balogh Ildikó - franciatanár

Beszédcentrikus nyelvórákat tartok. Óráim során egy professzionális, távoktatásra kifejlesztett szoftvert használok, ami helyettesíti a nyelvkönyvet, a feladatlapot és tartalmazza az mp3 fájlokat is, tehát a nyelvi hanganyagokat. A tanulást szókártyák is segítik. A tananyag pdf, kinyomtatható formátumban is letölthető, ami hagyományos tanulásra is alkalmas. Nyelvtanári szakon végeztem, nyelvvizsgára, illetve felvételire való felkészítő órákat is vállalok. Az oldalamon nyelvi blog is található, amin interaktív feladatokat, szókártyákat és a kultúrát, országismeretet tárgyaló posztokat is publikálok.

Hirdetés
Blended Learning

Blended Learning

A hagyományos nyelvi csoportok mellett, új, nyelvóra+internet alapú kombinációs ú.n. 'blended learning' csoportokat indítunk január közepétől a nagy múltú és világszerte elismert MacMillan tankönyvkiadó CAMPUS névre hallgató elektronikus tananyagának felhasználásával. Ez az oktatási forma jó lehet bárkinek, aki rendelkezik internet elérhetőséggel, és némi internet kezelési gyakorlattal, akinek ideje nem teszi lehetővé, hogy hetente többször nyelvórára járjon, de többször is tud egy kis időt lopni a gyakorlásra. A módszer lényege, hogy a diákok egy belépési jelszóval hozzáférnek egy hatalmas adatbázishoz a CAMPUSban, interaktív olvasott és hallott szövegekhez, szituációs, nyelvtani és vizsga gyakorlatokhoz. A felületen könnyű eligazodni. A tanfolyam során a diákok a tanár irányítása mellett haladnak a törzsanyagban, illetve útmutatást kapnak a kapcsolódó anyagokhoz is, de ezen kívül szabadon szörfölhetnek a felületen. Mindeközben a tanár figyelemmel kíséri a diákok tevékenységét, és segítséget nyújt a problémás területeken. A heti 1×2 tanórán kívül a diákok bármikor beléphetnek a felületre, és mivel az itt található feladatok megoldásáról azonnali visszajelzést kapnak az interaktív programban, önállóan képesek tudásukat fejleszteni. A két tanóra közt eltelt időben konzultálhatnak a tanárral és egymással. A módszer lehetőséget teremt arra, hogy heti 2 vagy 3 alkalom helyett csak egyszer kelljen elmenni a tanórára, és mivel a statisztikák szerint egyre több időt töltünk az internet előtt, hát legyen ez az idő hasznos és tartalmas.

Clac

Clac

A CALC, nemzetközi tapasztalattal rendelkező nyelvtanárok, és szakemberek, valamint az A-Team Munkaerő-közvetítő cég közös nyelviskola központja. Az A-Team Munkaerő-közvetítő cég felismerte, hogy a külföldi munkavállalás legnagyobb akadálya az angol nyelv nem megfelelő szintű tudása. Ezért hoztuk létre 2007 elején, a Careers and Language Centre-t, a CALC-ot.

Debreceni online nyelvtanulás

Debreceni online nyelvtanulás

A Tudás Nyelviskola angol nyelvi kurzusokat kínál Debrecenben. Hagyományosnak mondható tanfolyamai mellett a tanulóknak lehetőséget biztosít arra is, hogy online nyelvi kurzuson vegyenek részt,ha nekik úgy kényelmesebb. Az online nyelvtanfolyam olyan nyelvi leckéket tartalmaz, melyek a legfontosabbnak számító témákkal foglalkoznak.

Dictionar (angol)

Dictionar (angol)

Learn Romanian language: Romanian English Dictionary online and download, conversation guide. Information about Romania: travel, culture, and more.

Diospogi

Diospogi

Az oldal egy flash alapokon íródott nyelvoktató program, ahol nem csak a beépített szavakat tanulhatod, de saját szókészletet is létrehozhatsz és akár a begépelt szavakból/mondatokból hangot is generálhatsz. A program használata ingyenes, és regisztráció nélkül is kipróbálhatod egy vendég felhasználóval.

DóraTanár Online Nyelvstúdió

DóraTanár Online Nyelvstúdió

Ha szükséged van a nyelvtudásra, de nincsen időd vagy lehetőséged elmenni tanulni akkor válaszd a DóraTanár Online Nyelvstúdiót. Idő- és költséghatékony megoldást kínálunk. Nem kell alkalmazkodni senkihez. A saját tempódban haladhatsz a tananyagban és a modern technika segítségével (skype, facebook, e-mail) tarthatod a kapcsolatot a tanárral. Több éves tanítási tapasztalattal szeretettel várunk mindenkit online stúdiónkban, ahol a HASZNÁLHATÓ TUDÁS megszerzése a cél.

E-Katedra

E-Katedra

Az alkalmazás alapját a sok százezer felhasználó által már megkedvelt, folyamatosan továbbfejlesztett Macmillan English Campus (MEC) interaktív tananyag képezi. A tananyag legfontosabb elemei: - 3500 interaktív feladat a hallás utáni értés, kiejtés és szókincs fejlesztésére - 450 nyelvtani gyakorlat és magyarázat - interaktív nyelvi játékok - web projektek - nyelvvizsga előkészítő feladatok - folyamatosan frissített újságcikkek és kapcsolódó feladatok - videók - kiejtést gyakorló eszköz (saját hangfelvételek készítése és visszajátszása) - brit és amerikai angol verzió - online szótár - tanulási útmutató és tanulási tippek - Egyéni tanterv mindenkinek: Szintfelmérést követően a hallgató igényei szerint a tanár kijelöli a távoktató csomagban az elvégzendő feladatokat - Tanárképzés: A képzési rendszerben oktató tanárok speciális felkészítést kapnak az online képzési rendszerből - Személyes oktatás a használatról jelentkezéskor - Telefonos ügyfélszolgálat napi 8 órában. Technológia: - PC + Headset + szélessávú internet szükséges

E-Spanyol

E-Spanyol

Az E-spanyol.hu Ez a honlap a spanyoltanulás iránt érdeklődők számára készült; valamennyi anyaga ingyenes. Eredményes böngészést, a spanyol nyelv tanulásához pedig kitartást és lelkesedést kívánunk! Egy kis kedvcsináló Kezdő és haladóbb hanganyagok, gyakorlók Hallgasd meg, hogyan számolnak el egytől tízig spanyolul, vagy keresd meg az elrejtett számokat egytől tizenötig a szókereső játékban. Nézd meg egy rövid videón, mik a hét napjai. Ha már mennek a napok és hónapok, kipróbálhatod magad a szógyakorlóban. Kiejtés és nyelvtan Olvasd el, melyek a kiejtési szabályok spanyolban, és mi alapján tudod eldönteni, hímnemű vagy nőnemű-e egy szó. Praktikus mondatok Böngészd át a hasznos kifejezéseket, melyekben a köszönés, bemutatkozás, útbaigazítás, vásárlás, telefonálás alapjaival találkozhatsz. Interaktív tesztek Csinálj meg néhány tesztet: van, amelyik mindenfélére rákérdez majdnem teljesen kezdő szinten; de vannak kicsit komolyabbak is, mint a ser, estar és hay használatáról, vagy a családtagokról és rokonokról szóló tesztek. Szólások és közmondások Játssz az akasztófajátékkal, amelyben szólásokat és közmondásokat kell megfejteni. Webrádiók Spanyolországtól Chiléig Teremts valódi anyanyelvi környezetet a szobádban: hallgass spanyol nyelvű internetes rádiót! Spanyol zene Popslágerek, szerelmes dalok, klasszikus zenék és dalszövegeik. Webszótár Ha nem tudod egy szó jelentését, vagy magyarról fordítanál valamit spanyolra, nézd meg az online spanyol-magyar szótárban. Hasznos anyagok máshol az interneten Kukkants bele a más internetes oldalakon található hasznos tananyagok listájába. Itt további hanganyagok, tesztek, igeragozó programok, olvasmányok, játékok találhatóak. Nyelvtanfolyamok, spanyoltanárok Keress olyan budapesti vagy vidéki nyelviskolát, ahol van spanyoltanfolyam; esetleg nézz körül a magántanárok között. Nézd meg, melyik középiskolában tudsz spanyolul tanulni. Programajánló A budapesti Cervantes Intézet ajánlójában a spanyol kultúrával és nyelvvel kapcsolatos rendezvények, események információit találhatod.Hogyan használható az internet a nyelvtanulás­ban? Például a spanyol nyelv tanulásában? Főleg kiegészítő­ként, hiszen a leglelkesebb autodidakta is könnyebben boldogul, ha van legalább egy jó nyelvkönyve és szótára. Ugyanakkor kár lenne figyelmen kívül hagyni, hogy számos hasznos segédeszköz található a világhálón. Ha egy-két hetes spanyolországi (esetleg dél-amerikai) nyaralás­hoz szeretnénk az alapokat felszedni, a legfontosabb szavakat, kifejezéseket az internet­ről is össze­szedhetjük, a kiejtést meghallgathatjuk online. Komolyabb nyelvtanulás­hoz számos interaktív teszt, játékos feladat, szövegértés­hez használható videó vagy hanganyag található. Az otthon nehezen produkálható idegen nyelvi környezetet vala­mennyi­re helyettesítheti egy szimpatikusabb internetes rádióállomás, amit rendszeresen hallgatunk. Az igazán színvonalas online tananyagokat nyelvtanárok akár oktatási segédanyag­ként is hasznosíthatják.

Tuti menü