Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online nyelvtanulás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ingyenes - Keszthely [4. oldal]
részletek »

Online nyelvtanulás képes leírás: Ingyenes - Keszthely [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 158 db
Ingyenes Angol

Ingyenes Angol

Tananyagunk a kezdő szinttől az amerikai TOEFL vizsgafelkészítő szintig fogja Önt elkísérni, 50 leckén keresztül. Jelenleg a szintek használata ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztrációval kapcsolatban információt kaphat a freeenglish [at] bron-y-aur.hu E-mail címen. A regisztráció nem automatikus, az eléréshez szükséges felhasználónevet és jelszót E-mailben küldjük el Önnek, a regisztrációt követő munkanapon. Ha már regisztrált felhasználónk, máris kattintson a Leckék menüpontra! Érdemes a hírlevélre is feliratkozni, így naprakész információkhoz juthat a nyelvtanulással és külföldi lehetőségekkel kapcsolatban. A hírlevél általában havi rendszerességű. Regisztráció nélkül itt végezhet egy szintfelmérő tesztet, és megismerkedhet a szintek leckéinek felépítésével és témáival. Kellemes és hasznos időtöltést a munkához, valamint eredményes nyelvvizsgát kívánunk!

Ingyenes interaktív nyelvtanfolyam, szókártyák

Ingyenes interaktív nyelvtanfolyam, szókártyák

A blogon ingyenes, interaktív, online olasz feladatok találhatók, valamint hírek, tudnivalók Olaszországról: kultúra, szórakozás, nyelvtanulás. Olasz nyelvtanári szakos tanárként és nagy nyelvtanításai gyakorlattal olyan feladatsorokat állítok össze, ami a legjobban segíti az olasz nyelv elsajátítását tanulását: minden nyelvtanulási szintnek megfelelő tesztek, alap-, közép-, és felsőfokon egyaránt. A feladatok automatikus értékelésűek, százalékos visszajelzést tesznek lehetővé, így mindenki saját maga tudja ellenőrizni a megoldott feladatokat.

Ingyenes Kurzus (Angol)

Ingyenes Kurzus (Angol)

We have gathered together here a number of free language lessons and language courses for those learning Hindi, along with some other Hindi language resources, such as Hindi online newspapers, Hindi dictionaries, Hindi internet radio sites, and other sources relevant to the student of Hindi. Most of these sites will be in English, although a number are multilingual in nature.

Ingyenes online angoltanulás

Ingyenes online angoltanulás

A honlapom az angol nyelv tanulóinak nyújt ingyenes segítséget azáltal, hogy a rendszeresen frissülő tartalom között találhatnak angol nyelvvizsga feladatokat, akár interaktív, akár letölthető formában. Ezen felül még több interaktív szintfelmérő teszt, nyelvtani teszt és szókincset mérő feladat került fel a honlapra. Az üzleti angol tanulást segítő videók és a gyerekek angol tanulását előmozdító anyagok és interaktív feladatok előmozdíthatják az angolt egyedül tanulók nyelvtudását. Ingyenes regisztráció után letölthetővé válnak a pdf formátumú fájlok az angol nyelvtanulás különböző részeihez, úgy mint nyelvtani feladatok középfokon és felsőfokon. Hasonlóan alap, közép és felsőfokú szókincsfejlesztő feladatok tölthetők le. A hangzószöveg értés fejlesztéséhez egyrészt nyelvvizsga feladatok hanganyagát lehet meghallani, másrészt humoros és vicces szövegek meghallgatásával valamint a hozzájuk kapcsolódó feladatlapokkal a nyelvtanulók maguk is fejleszthetik a nyelvtudásukat.

Ingyenes Online Fordító

Ingyenes Online Fordító

Ingyenes online weboldal és szövegfordító.

Ingyenes online olasz leckék

Ingyenes online olasz leckék

Ha otthonról kényelmesen a te időbeosztásodnak legmegfelelőbben, egyszerűen és élvezettel szeretnéd az olasz nyelvet autódidakta módon úgy elsajátítani, hogy az ne csak múló, hanem maradandó tudás legyen, hogy Te azt az életben is használni képes legyél, és nem csak a nyelvvizsga letétele a célod, akkor az Olasz Online Neked való. A nyelv tanítását valóban az alapoknál kezdjük, és lépésről-lépésre haladunk, hogy mindent érts és mindent alaposan begyakorolj. Ezt segítik elő a megfelelő szinten kidolgozott feledatok és hanganyagok.

Ingyenes Online Tanfolyam!

Ingyenes Online Tanfolyam!

Többnyelvű portál az eszperantó könnyű és ingyenes tanulásához A lernu! egy többnyelvű honlap, melynek célja segíteni az internetezőket az információkhoz való hozzájutásban, valamint az eszperantó nyelv ingyenes és könnyű elsajatításában. Az eszperantó egy élő nyelv, mely nagyon alkalmas a nemzetközi kommunikációra.

Ingyenes Svéd Kurzus (angol)

Ingyenes Svéd Kurzus (angol)

A free online Swedish course teaching basic Swedish.

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

Hirdetés
Interaktív eszperantó tanfolyam

Interaktív eszperantó tanfolyam

Interaktív eszperantó tanfolyam, nulláról az eszperantó nyelvvizsgáig! Komplex tananyag, a házi feladatokat élő tanár javítja! Ingyenes szintfelmérő! A diplomádhoz meg van már a nyelvvizsgád? Az eszperantó a leggyorsabban megtanulható élő nyelv. Az eszperantó nyelvvizsgát elfogadják a diplomához, pontokat ér a felvételin, érettségizni lehet belőle, és a munkahelyed is fizethet utána nyelvpótlékot. Ezzel az internetes oktatással segíteni szeretnénk a nyelv megtanulásában, ha ● nincs a környékeden elérhető tanfolyam vagy magántanár; ● ha a tanfolyamok időpontja, időbeosztása vagy lassúsága a számodra nem megfelelő; ● ha már jársz ugyan valahol tanfolyamra, de te is szeretnéd kihasználni gyakorlásra az interaktív programokat; ● vagy egyszerűen csak a saját magad ütemében szeretnél tanulni (nagyon gyorsan, vagy akár nagyon kényelmesen). Az interneten tanulásról bővebb leírást itt találsz. * Nulláról a középfokú nyelvvizsgáig A tanfolyam teljesen kezdő szintről indul, és a középfokú vizsga szintjére segít felkészülni. Valójában egy magántanárnál történő tanulás folyamatát ültettük át az internetre, a leckéket javító tanár itt is ugyanolyan kapcsolatban van a hallgatóval (javítja a hibákat, válaszol a kérdésekre stb), mint a hagyományos formában. Több más elektronikus oktatási anyagtól eltérően ezt a tanfolyamot nem programozók, hanem gyakorlati tapasztalattal rendelkező pedagógusok írták. Az anyag úgy van megírva, hogy minden feladat-típusra (írásbeli, tesztek, fordítások, szóbeli, képleírás, stb) készítsen fel. * A tananyagról, az oktatási eszközökről. Ezt a tananyagot kimondottan az egyéni tanulók szempontjait figyelembe véve állítottuk össze a sok éve végzett oktatási tapasztalataink alapján. A netes tanfolyamba beleépítve megtalálod a tanuláshoz szükséges anyagokat (nyelvtan, magyarázatok, olvasmányok, szótár, stb) - de ha esetleg akkor is tanulni akarsz, ha nem vagy számítógép mellett, megveheted a "SIKERESEN AZ ESZPERANTÓ NYELVVIZSGÁIG" című tankönyvet, amire ez a tanfolyam is épül. (Persze a könyv csak a nyelvtani anyagot meg az olvasmányokat tartalmazza, az itteni tanfolyam "lelkét" jelentő interaktív gyakorló feladatokat nem!) Az utolsó leckében sok segítő anyagot találsz a sikeres vizsga letételéhez: - részletes vizsgatájékoztató (követelmények, pontozás, értékelés stb). - tippek, tanácsok a pontszám növelésére... - tematikus szótanító program a szókincs növelésére (18 témakör, különbontva alap/közép/felsőfokra) - korábbi nyelvvizsgák "éles" feladatsorai... - stb.

Interaktív Kelta (angol)

Interaktív Kelta (angol)

Dig deep into the lives of the Iron Age Celts through games, stories and activities. For 7-11 year olds.

Italian Language online (angol)

Italian Language online (angol)

Learn Italian language online, laern Italian free, Italian online courses, Italian self studying lessons, easy Italian learning, learn Italian free online, Italian teacher online, speak Italian online, Italian language teacher, Italian language online course

Japán Nyelvvizsga Tesztek

Japán Nyelvvizsga Tesztek

Nemzetközi Japán Nyelvvizsga tesztek (szerk. Z. Máté Judit) "A nyelv az egyetlen, amit rosszul is érdemes tudni!" (Lomb Kató, 16 nyelvű tolmács) A kiadó 2003-ban kezdte meg működését az 1000 KANJI első kiadásával (latin betűs átírással). 2006-ban jelent meg a kana átírással a 2. kiadás. 2007. november 30-án jelent meg a 3., átdolgozott kiadás CD-ROM melléklettel: - a japán szótagábécé, azaz a hiragana és a katakana írásmódja; - az 1000 kanji vonássorrendje, írásmódja; - a japán ábécé kiejtése; - az 1000 kanji kiejtése; - a számok kiejtése 1-től 1000-ig; - az összes olvasat és szó kiejtése (kb. 2500 olvasat és 8400 szó); - a 214 gyök olvasata, jelentése; összesen kb. 12 000 szó japánul! Megjelent A JAPÁN ÍRÁS GYAKORLATA c. munkafüzet. Az 1000 KANJI SZÓTÁRA ill. 1000 KANJI c. kötet minden kiadásához készült, azt egészíti ki. (Az 1. és 2. kiadáshoz kiadott munkafüzet CD-ROM melléklettel készült (az 1000 kanji CD-vel azonos, ld. fent). Ezek önállóan, a szótár nélkül is használhatók az egyéni tanuláshoz, mivel a CD-n a kanji jelentések és olvasatok megtalálhatók és meghallgathatók.) A 3. kiadás munkafüzetéhez az 1000 KANJI CD mellékletét lehet használni. A vonások so

Japanese-Online (angol)

Japanese-Online (angol)

Since 1996, Japanese-Online.com has been providing free learning services to people who wish to study the Japanese language. We also now provide a means for Japanese learners to find and talk to one another, as well as seek language exchange relationships with Japanese speakers. Japanese speakers seeking language exchange partners are also invited so you will soon find people to study with! Beginning September 2004, we have started a membership registration system to provide more advanced services to our members. Membership has always been, and is still now, completely free. Due to our popularity, we have been recently forced to begin a waiting list, but new members are still being accepted as space allows.

Jótanarok

Jótanarok

Keress te is Online magántanárt a jotanarok.hu, azaz az Országos Magántanár Adatbázis segítségével! Adatbázisunk egyszerű és gyors keresést biztosít azok számára, akik magántanárt keresnek legyen az bármely oktatási szint az általános iskolától az egyetemi szintig. Az oktatási szintekben megtalálható az érettségire való felkészítés valamint a felvételi előkészítő szint is. Válogass a különböző magántanárok között, válaszd ki a lakóhelyedhez legközelebb esőt, vagy tanulj online módon a legjobb tanárokkal! Pár magánóra után ne felejtsd el értékelni tanárodat felkészültsége és az oktatás minősége alapján! Mert itt most nem Téged osztályoznak hanem Te osztályozod az oktatódat!

Katedra Szótár

Katedra Szótár

Katedra Nyelviskola On-line Szótára.

Tuti menü