Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online nyelvtanulás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Learn - Nyelvipercek [7. oldal]
részletek »

Online nyelvtanulás képes leírás: Learn - Nyelvipercek [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 158 db
Learn to speak Danish (angol)

Learn to speak Danish (angol)

An online Danish course with audio, including grammar, pronunciation, phrases and lessons, to learn Danish fast - Danskkursus for udl∓elig;ndinge. F∓slash;rste lektie gratis

Learn to speak Latin (angol)

Learn to speak Latin (angol)

Learn to speak Latin with these online courses and tutorials. Audio tutorials, travel dictionaries, Latin translation dictionaries and tools as well.

Learn to Speak Portuguese (angol)

Learn to Speak Portuguese (angol)

Learn Portuguese with our free lessons and interactive exercises. Portuguese language courses on CD and audio tape also available. Downloadable lessons. Practice, improve, and perfect your Portuguese language skills. Maria Oliveira's self-study Portuguese courses provide convenient, affordable, and effective language instruction that really works.

Learn to Speak Serbo-Croatian (angol)

Learn to Speak Serbo-Croatian (angol)

Learn and practice your Serbo-Croatian with a native speaker in a language exchange via email, text chat, and voice chat. Use free lesson plans.

Learn to Speak the Mandarin Chinese (angol)

Learn to Speak the Mandarin Chinese (angol)

Learn to speak Chinese with our free online language lessons. This web site focuses on Mandarin and has courses about grammar and vocabulary words.

Learn Turkish (angol)

Learn Turkish (angol)

Learn to speak Turkish - online Turkish lessons and language training. Live one to one language tuition with a personal Turkish tutor.

Learning Greek - 1 (angol)

Learning Greek - 1 (angol)

Learning Greek, Lessons on Ancient Greek, Language Resources

Learning the Danish (angol)

Learning the Danish (angol)

From the list below you can choose between different online Danish courses and information material about Denmark. Some of the courses are for novices and others are for the slightly experienced. You might need to pay for some of the courses.

Learning Turkish Online

Learning Turkish Online

Online turkish classes to learn Turkish language; includes listening exercises recorded by native speakers, online dictionary, pronunciation guide, vocabulary and Turkey related links. Ataturk, football, Galatasaray, Ottoman, travel, sport, cuisine, music links.

Hirdetés
Lite Nyelviskola

Lite Nyelviskola

Angol nyelvtan "kicsit" másképpen azoknak, akik tanultak már angolul, de nem tudnak önálló mondatokat alkotni a nyelvtan használatával! Biztosan Te is gondolkoztál már azon, hogy több év angol tanulás, és sok-sok kitöltött angol teszt után, miért megy mégis nagyon nehezen, az angol nyelvtan használata, és az önálló mondatalkotás? Ennek két alapvető oka van: 1, nem a magyar nyelv sajátosságait figyelembe véve és összehasonlítva tanulod az angol nyelvtant 2, memorizálva, gépies feladatkitöltésekkel próbálod begyakorolni a szerkezeteket, ami az önálló mondatalkotást egyáltalán nem fejleszti Nézzük a fentieket részletesebben. A magyar nyelv egy rendkívül összetett, és gazdag nyelv. Annak ellenére, hogy csak 3 igeidőnk van (jelen, múlt, jövő) nagyon választékosan tudjuk kifejezni magunkat, bő szókincsünk, és szinonima szavaink segítségével. Ezzel szemben az angol pont fordítva, a választékosságra a hangsúlyt az igeidőkkel teszi. Hogyan lehet ezt a fordított felépítést mégis megérteni, és megtanulni használni? Ahhoz, hogy megértsük és megtanuljuk használni az angol igeidőket, először meg kell találnunk azokat a kifejezéseket, határozó szavakat a magyar nyelvben, amikkel mi ugyan azt fejezzük ki, amit az angol egy igeidővel. Ennek segítségével, nagyon egyszerűen össze lehet hozni a 3 magyar igeidőt a 12 angollal. Lehet hogy Te már jó pár angol igeidőt értesz.

Médiabó

Médiabó

A Médiabó Tanácsadó Kft. (a továbbiakban MEDIABO) 1999-ben jött létre azzal a céllal, hogy a napjainkban egyre fontosabb nyelvi szolgáltatásaival támogassa cégek és magánszemélyek munkáját, külkereskedelmi kapcsolatait. Cégünk profilja az alakulás óta jelentősen bővült, fordítás és tolmácsolás mellett már saját fejlesztésű Internetes nyelvtanfolyamokat is kínálunk partnereinknek. Az öt főnyelv - angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol - mellett számtalan ritkábbnak számító nyelv is szerepel palettánkon. Több száz magyar és külföldi fordítóval állunk szerződésben, így biztosítva megrendelőinknek, hogy minden nyelvi kombináció esetében legalább az egyik nyelv a fordító anyanyelve, míg a másik a fő munkanyelve legyen. A legtöbb nyelvi kombinációban azt is garantáljuk, hogy a fordító anyanyelve a célnyelv legyen, ami még autentikusabbá teszi a fordítást. A szomszédos országok nyelveinek szakértői mellett japán, észt, lett, litván, görög, norvég, stb. fordító és tolmács kollégák segítenek bennünket, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. Cégünk szolgáltatásai - mint referenciáink is mutatják - igen magas szintűek, precízek és pontosak. Az Internet hatása az életre elengedhetetlenné tette az oktatás és munkavégzés felgyorsítását. Ezért a MEDIABO legfontosabb információhordozójának az Internetet tartja. Bővebben lásd az elérhetőségeink menüpontot.

Mini angol sorozat

Mini angol sorozat

Szeretnéd, hogy felnövekvő gyermeked sikeressé, magabiztossá, a világban jól eligazodó, gazdag élettapasztalattal bíró felnőtté váljon? Ehhez nagyon fontos a nyelvek ismerete is. A mai világban fokozatosan elmosódnak az országok határai, néhány óra alatt bárhová eljuthatunk és új helyeken, új embereket ismerünk meg. Ebben nagy segítség, ha beszéljük nyelvüket. Beszélünk-e egyáltalán valamilyen nyelvet anyanyelvünkön kívül? Sajnálatos tény, miszerint lakosságunk 10-12%-a kommunikál csupán valamilyen más nyelven is. Ez nagyon kevés, ha más népekkel hasonlítjuk össze. Mit tehetünk szülőként, hogy ez megváltozzon? Mindenki szeretné, hogy felnövekvő gyermeke sikeressé, magabiztossá, a világban jól eligazodó, gazdag élettapasztalattal bíró felnőtté válna. Ehhez nagyon fontos a nyelvek ismerete is. Mikor és hogyan kezdjük gyermekünk nyelvtanítását? ,,Azok, akik gyermekkorukban kezdték el egy idegen nyelv tanulását, hosszabb távon magasabb szintet érnek el ebben, mint akik később kezdték. Erre vonatkozóan sok bizonyíték van, s nincs ellenbizonyíték." /David Singleton/ Híres külföldi és hazai nyelvkutatók, pedagógusok véleménye szerint minél hamarabb, azaz egészséges fejlődésmenetű gyerekeknél már kora gyermekkortól. A kicsi gyermek, ha anyanyelvével együtt ismerkedik pl: egy idegen nyelvvel megtanulja az idegen szavak jelentését, azok mondattá formálásának szabályait szinte észr

NetAngol

NetAngol

A netangol.hu egy új(szerű) nyelvoktatási segédeszköz kíván lenni, amely egy oktatási médium, az internet, felhasználását igyekszik népszerűsíteni és bemutatni. Azon felül, hogy több ezer saját fejlesztésű tananyagot kínál a felhasználók számára, segít nekik abban, hogy eligazodjanak az internetes oldalak milliárdjai között, hogy a számukra megfelelő, hasznos anyaghoz jussanak. Hasznos lehet egy ilyen oldal, továbbá mindazok számára, akik szívesen használják az internetet tanulásra, illetve idejük/anyagi lehetőségeik nem engedik, hogy egyéb nyelvoktatási formát válasszanak. Mivel a tananyagok sorrendjét, a felhasználó szempontjait maximálisan figyelembe véve lehet meghatározni, a nyelvtanuló a számára leghatékonyabb tematikát tudja kiválasztani. További fontos szempont lehet a netangol.hu szerepe a közoktatásban, a felsőoktatásban, valamint a tanárképzésben, mivel a portál (a tanár szemével nézve) több ezer kész óravázlatot tartalmaz, amelyek nagy része rendkívül jól használható nem internetes, tantermi környezetben is. Természetesen a netangol rendszere korántsem kizárólag az angol nyelv oktatásához kötött; a későbbiekben bármely nyelv vagy egyéb tantárgy oktatásához, tanulásához rendkívül hasznos rendszerré válhat. A netangol.hu az internet lehetőségeit, forrásait használja ki ahhoz, hogy minden felhasználó számára korlátlan, személyre szabott nyelvgyakorlási lehetőséget

NetBábel

NetBábel

A tanuló internetes telefonvonalon keresztül tartja a kapcsolatot a tanárral. Az eddig használt internetes módszerekkel ellentétben a diák hallhatja is a tanárt, tehát nem a hagyományos levelező távoktatásról van szó. A tanórákon a lehetőségeknek megfelelően, illetve a tanítvány igényei szerint interaktív tananyagot használunk, amelyeket hangfájlok, képfájlok és interaktív tesztek tesznek változatossá, élvezetessé.

NetenIsTanulunk

NetenIsTanulunk

6 éves kortól 106 éves korig Élőben, minden nap 8 és 22 óra között állunk rendelkezésedre. Otthonod kényelméből is eljuthatsz a vágyott tudásig! Ha napi öt perced van csak, vagy olyan szerencsés vagy, hogy akár órákat is tudsz a tanulásra szánni, várunk szeretettel online. Beszédcentrikus és/vagy nyelvtanorientált órák,érettségire, felvételire, állásinterjúra, nyelvvizsgára felkészítés minden szinten. Korrepetálás, házi feladat segítség minden kötelező érettségi tárgyból. Online angol, német, orosz mellett már magyar, történelem, matematika, biológia, fizika és kémia tantárgyakból is a rendelkezésedre állunk! Mindez élőben, otthonról, ahol te döntöd el, hogy mikor és mennyi időt szeretnél a tanulásra szánni.

Nyelvipercek Online Angol nyelvtanulás

Nyelvipercek Online Angol nyelvtanulás

A Nyelvipercek.hu online angol nyelvtanfolyam igazán egyedi és minőségi szolgáltatást nyújt felhasználóinak! Okok, hogy minket válassz: - Regisztrációt követően ingyenes fejezetek kipróbálása - Havidíjmentes - Személyre szabott feladatjavítás - Jogosultságod évek múltán sem jár le - Rendszeresen ingyenes ajándékanyagokat küldünk

Nyelvipercek-Online Angol nyelvtanfolyam

Nyelvipercek-Online Angol nyelvtanfolyam

Kedves Szerkesztő! A Nyelvipercek.hu által nyújtott angol online nyelvtanfolyam, igazán különleges és minőségi szolgáltatást nyújt felhasználói számára, ezért kérjük oldalunk (www.nyelvipercek.hu) linkjének felvételét az Önök oldalára. Az alábbiakban szeretnénk röviden összefoglalni oldalunk profilját és szolgáltatásait. ? Az oldalon való regisztráció után lehetőség nyílik ingyenes fejezetek kipróbálására ? A megvásárolt tanfolyam jogosultság évek múltán sem jár le ? Havidíjmentes (egyszeri díjas) ? Rendszeresen küldünk ingyenes ajándékanyagokat felhasználóinknak Kérem vegyék fel az Önök oldalára a www.nyelvipercek.hu oldalunkat. Köszönettel: Fekete Gábor laptulajdonos

Tuti menü