Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online nyelvtanulás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Nyelvmester - Roma [8. oldal]
részletek »

Online nyelvtanulás képes leírás: Nyelvmester - Roma [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 158 db
Nyelvmester

Nyelvmester

Nehéz az angol? Nem tud, vagy nem mer megszólalni? Éveken át tartó kínlódás helyett ismerje meg hatékony nyelvtanulási módszereimet. A tapasztalataimat átadom, így Ön olyan gyorsan és könnyedén tanulhatja meg első idegen nyelvét, ahogy nekem az ötödiket sikerült! Olvassa az ingyenes tanulmányaimat!

Nyelvvizsgák 2011 Keszthelyen

Nyelvvizsgák 2011 Keszthelyen

Már Keszthelyen a Katedrában is lehetőség van az államilag elismert TELC, illetve a Társalkodó nyelvvizsga megszerzésére angol és német nyelvből. Így a keszthelyieknek nem kell más városba utazniuk, ha e nyelvvizsgák egyikét választják.

On-line Chinese Tools (angol)

On-line Chinese Tools (angol)

Java and CGI tools to help people learn and use Chinese

On-line Japán

On-line Japán

Üdvözöljük! A globalizáció egyik következménye a nemzetközi (többek között kereskedelmi) kapcsolatok megerősödése, melyhez alapvető feltétel a lehető legprecízebb kommunikáció. A Graciella cég vállalkozása azzal a céllal született meg, hogy speciálisan japán nyelvű, japán nyelvvel kapcsolatos szolgáltatásokat (tolmácsolás, fordítás, oktatás) kínáljon. Szolgáltatásainkkal magyar, szlovák, és japán nyelven állunk rendelkezésükre.Nyelvleckék A tanfolyam összesen 15 leckéből áll, mely egyes témákra felosztva, alapfokú japán nyelvtudást adnak az érdeklődőnek. Persze ezen kívül még rengeteg tanulnivaló van a japán nyelvvel kapcsolatban, de ha tüzetesebben szeretne vele foglalkozni, ajánljuk, hogy forduljon japán nyelvtanárhoz. Sok sikert és kitartást kívánunk!

On-line tanfolyamkereső

On-line tanfolyamkereső

Budapest központjában Önt is várja az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvi képzéssel, udvarias kiszolgálással és precíz adminisztrációval találkoznak iskolánkban. Évente több ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket célja eléréséhez.

Online Angol - Open Wings

Online Angol - Open Wings

Ingyenes angol nyelvoktató magazin, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt. Az oldalon mindenki otthon önállóan fejlesztheti angol tudását. Feladatok elérhetőek minden korosztály számára. A gyermekeknek nyelvi játékok, a felnőtteknek számtalan érdekes cikk, olvasmány található itt. Természetesen minden angolul, egy csipetnyi magyarral.

Online angol tanulás - beszélj angolul!

Online angol tanulás - beszélj angolul!

Hallásra épülő online angol tanulás mely otthon végezhető és merőben más, mint amivel eddig találkoztál és garantálom, hogy sokkal hatékonyabb. Az online angol tanulás véleményem szerint legfontosabb eleme az angol nyelv megértése, melyet a legkönnyebben hallás után lehet elsajátítani. Próbáld ki ezt a hallásra alapuló videós és garantáltan sikerélményed lesz az online angol tanulásban otthon... teljesen kezdő szintről. Folyamatosan fejlesztem az új angol nyelvű tananyagokat, de ezeken felül angol tanulással kapcsolatos cikkeket és videóikat is töltök fel a blogra. Így lesz az angol tanulás otthon is kényelmes és hatékony. A már feltöltött videókhoz folyamatosan új feladatokat készítek, így a tartalom egyfolytában frissül és erről a regisztrált tagokat értesítem.

Online IELTS vizsafelkészítés

Online IELTS vizsafelkészítés

A nemzetközileg elfogadott és számos külföldi felsőoktatási intézményben megkövetelt IELTS nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok online formában. Az egész országból elérhető, tehát a felkészülés nem kötött budapesti helyszínekhez. Tapasztalt vizsgáztató és anyanyelvű tanárok közreműködésével, sok éves tapasztalattal segítjük a felkészülőket. A tanfolyam során teszteket, feladatmegoldó technikákat, gyakorlási lehetőséget, egyéni konzultációt, (részben) ingyenes szintfelmérőt, próbavizsga lehetőséget és a vizsgával kapcsolatos hasznos információkat, tanácsokat kínálunk.

Online kínai nyelviskola

Online kínai nyelviskola

Tapasztalataink szerint egyre nő azok száma, akik kínaiul szeretnének megtanulni. Azonban számos településen nem áll rendelkezésre megfelelő oktatói háttér ezen igények kiszolgálására. Online kínai nyelviskolánk ezen a helyzeten igyekszik változtatni. Mindegy, hogy Ön hol tartózkodik, csupán egy számítógépre, fülhallgatóra, webkamerára és megfelelő internetkapcsolatra van szüksége. Az órák beosztása igazodik az Ön igényéhez. Oktatóink a nap 24 órájában tartanak kurzusokat. Az órák aktív formában kerülnek megtartásra, melynek lényege, hogy a nap bármely szakában kíván tanulni, nyelvtanáraink a rendelkezésére állnak. Nem arról van szó, hogy Ön letölt egy nyelvtanfolyamot és önállóan elsajátítja, hanem képzett oktató tartja az órákat kis csoportok keretében. A csoport maximum létszáma 4 fő. Természetesen igény szerint 1, 2 és 3 fő részvételével is indítunk tanfolyamokat!

Hirdetés
Online language (angol)

Online language (angol)

Translate Hungarian or English text with this online language translator Sponsors When searching around for a decent, free online language translator so that I could translate Hungarian to English and communicate with people that speak the Hungarian language better, I came across this very solid online language translation tool. So far, I've used a few of these online language tools and in my opinion this one works wonderful when I have to translate some English text into Hungarian. Throughout this page, ever English paragraph you see will be followed by the translated Hungarian form to make it a little bit easier for those people who speak Hungarian but are trying to learn English better. Ha a keresett körül a süllyedés, ingyenes online nyelvi fordító, hogy tudnék lefordítani magyar és angol nyelven kommunikálnak az emberek, hogy beszéljen a magyar nyelv jobb, jöttem át ezt a nagyon szilárd online nyelvi fordítói eszköz. Eddig már használt néhány ilyen internetes nyelvi eszközök és véleményem szerint ez egy csodálatos művek, ha már lefordítani néhány angol szöveget magyarra. Az egész oldal, mind angol bekezdés látod fogja követni a lefordított magyar formája, hogy egy kicsit könnyebb azoknak, akik magyarul beszélnek, de próbálok tanulni angolul jobb. Using this tool to translate my English allows me to communicate and participate online with other individuals that don't even speak my language. None of the free online language translators that I've seen or messed around with are perfect, especially when it comes to working with the challenging Hungarian language. Használva ezt az eszközt, hogy lefordítja az angol lehetővé teszi, hogy az online kommunikáció és a többi részt az egyéneket, hogy nem is beszélek én nyelvet. Nincs az ingyenes online nyelvi fordító, hogy láttam, vagy hírnök körül a tökéletes, különösen akkor, amikor a munka a kihívás a magyar nyelvet.

Online német nyelvoktatás

Online német nyelvoktatás

Nyelvtanulás otthonról Az online nyelvtanulás és a távoktatás egyre elterjedtebb tanulási módszer. Azoknak ajánljuk, akiknek nincs idejük nyelvórákra járni, így ezzel a lehetőséggel kényelmesen tanulhatnak otthonról is. Szakképzett német nyelvtanárunk segít Neked abban, hogy felkészülj a nyelvvizsgára, gyakorold a nyelvet, bővítsd a szókincsed. Előzetes szintfelmérés alapján személyre szabott nyelvórákat kap minden diákunk.

Online német nyelvtanulás, tesztek, nyelvvizsgák

Online német nyelvtanulás, tesztek, nyelvvizsgák

Sajátítsd az alapvető német nyelvtani szerkezeteket, táblázatos, példákkal illusztrált gyűjteményünk segítségével. Friss tudásod próbára is teheted folyamatosan bővülő, weben kiértékelt tesztjeinkkel. Amennyiben már versenyképesnek találod tudásod, segítünk a Neked megfelelő nyelvvizsga kiválasztásában is. Viszont, ha még nem érzed magad eléggé felkészültnek nyelviskola és nyelvtanár gyűjteményünk között is tallózhatsz. Egyéb gyűjtött linkeket is megtalálsz, amelyek segíthetik tanulásod, látogass meg minket!

Online nyelvtanulás

Online nyelvtanulás

Az online nyelvóra olyan, mint egy normál nyelvóra, amikor személyesen találkozik a tanárával, csak itt minden az interneten zajlik. Mikrofon és fülhallgató segítségével kommunikálunk. Óráid rugalmasan igazíthatod saját időbeosztásodhoz, tanulhatsz akár kora reggel vagy késő este is. Emellett idő- és költségtakarékos is. Nem kell plusz időt és pénzt áldoznod a magántanárhoz vagy nyelviskolához utazásra. Az online nyelvóra kényelmes, hiszen megszokott környezetedben tanulhatsz. Ha nem akarod, hogy lássalak, egyszerűen csak kikapcsolod a kamerát így akár pizsamában, kávét kortyolgatva is vehetsz nálam nyelvórákat. Tanulhatunk könyvből is, de vannak előre elkészített anyagaim, illetve te is kérhetsz saját, személyre szabott feladatsorokat.

Online olasz leckék magyar nyelven

Online olasz leckék magyar nyelven

Online olasz nyelvleckék, hanganyaggal, képekkel, videóval, szószedettel, feladatsorokkal, magyar nyelvű magyarázatokkal. Kiváló az önálló tanuláshoz, az alapoktól kezdve, lépésről lépésre tanulhatsz olaszul! Öt ingyenes bemutató leckét is kérhetsz, hogy mielőtt megrendeled, kipróbáld, milyen ez a tanulási forma.

Profi angol kiejtés elsajátítása online

Profi angol kiejtés elsajátítása online

Nagyobb eséllyel szeretnél indulni a nyelvvizsgán vagy egy állásinterjún? Nemcsak a szavakat és a nyelvtant akarod tudni, hanem meg is akarsz szólalni? A helyes kiejtés és beszédértés elsajátításához válaszd az Accent Mastermind videótréning-programját! Ez az online angol tanulási módszer rendkívül hatékony módja. A videókon anyanyelvi tanárok segítségével javíthatod a kiejtésed, fejlesztheted angoltudásod. A program a hangosan kimondott ismétlésekre épül, amely során az egész beszéded zeneisége változik meg gyökerestül. Látogass el oldalamra és próbáld ki te is ezt az ingyenes videótréninget!

Ring-Online Angol

Ring-Online Angol

A Ring Cégcsoport tagjaként a Ring Nyelvstúdió a magyarországi lakossági igényeknek megfelelő nyelvoktatásra és a szervezetek nyelvi képzésére szakosodott intézmény. Célunk, hogy a minden igényt kielégítő nyelvoktatás során olyan biztos tudást nyújtsunk, hogy diákjaink soha ne ütközhessenek nyelvi nehézségekbe. Segítségünkkel a nálunk tanulók teljes körű, a valós igényeknek megfelelő, magas színvonalú oktatást vehetnek igénybe.

Roma Online Nyelvoktatás

Roma Online Nyelvoktatás

Üdvözlöm! Sztojkó Ilona, a roma nyelv és kultúra közoktatási szakértője vagyok! Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy! Itt gyorsan eldöntheted, ha olcsón, könnyedén és hatékonyan akarsz roma nyelvet tanulni! Felkészítés államilag elismert nyelvvizsgákra O szintről az országban. Tananyagot biztosítunk! Ha kell, hozzád utazom!

Tuti menü