Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olasz On-line Nyelvtanfolyamok képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Olasz On-line Nyelvtanfolyamok - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Olasz On-line Nyelvtanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ingyenes interaktív nyelvtanfolyam, szókártyák

Ingyenes interaktív nyelvtanfolyam, szókártyák

A blogon ingyenes, interaktív, online olasz feladatok találhatók, valamint hírek, tudnivalók Olaszországról: kultúra, szórakozás, nyelvtanulás. Olasz nyelvtanári szakos tanárként és nagy nyelvtanításai gyakorlattal olyan feladatsorokat állítok össze, ami a legjobban segíti az olasz nyelv elsajátítását tanulását: minden nyelvtanulási szintnek megfelelő tesztek, alap-, közép-, és felsőfokon egyaránt. A feladatok automatikus értékelésűek, százalékos visszajelzést tesznek lehetővé, így mindenki saját maga tudja ellenőrizni a megoldott feladatokat.

Ingyenes online olasz leckék

Ingyenes online olasz leckék

Ha otthonról kényelmesen a te időbeosztásodnak legmegfelelőbben, egyszerűen és élvezettel szeretnéd az olasz nyelvet autódidakta módon úgy elsajátítani, hogy az ne csak múló, hanem maradandó tudás legyen, hogy Te azt az életben is használni képes legyél, és nem csak a nyelvvizsga letétele a célod, akkor az Olasz Online Neked való. A nyelv tanítását valóban az alapoknál kezdjük, és lépésről-lépésre haladunk, hogy mindent érts és mindent alaposan begyakorolj. Ezt segítik elő a megfelelő szinten kidolgozott feledatok és hanganyagok.

Italian Language online (angol)

Italian Language online (angol)

Learn Italian language online, laern Italian free, Italian online courses, Italian self studying lessons, easy Italian learning, learn Italian free online, Italian teacher online, speak Italian online, Italian language teacher, Italian language online course

Learn a Language (angol)

Learn a Language (angol)

Learn to speak a foreign language; online language training. Live one to one lessons and tuition with a personal language tutor. Learn French, Spanish, Italian and more with Verbalplanet.com

Online olasz leckék magyar nyelven

Online olasz leckék magyar nyelven

Online olasz nyelvleckék, hanganyaggal, képekkel, videóval, szószedettel, feladatsorokkal, magyar nyelvű magyarázatokkal. Kiváló az önálló tanuláshoz, az alapoktól kezdve, lépésről lépésre tanulhatsz olaszul! Öt ingyenes bemutató leckét is kérhetsz, hogy mielőtt megrendeled, kipróbáld, milyen ez a tanulási forma.

Tuti menü