Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
On-line Nyelviskolák képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

On-line Nyelviskolák - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » On-line Nyelviskolák
Keresés
Találatok száma - 11 db
Akkreditált Élő Online Nyelviskola

Akkreditált Élő Online Nyelviskola

Weboldalunkon egy egyedülálló online oktatási programmal ismerkedhetsz meg, amely garantáltan megsokszorozza nyelvtanulási hatékonyságodat. A hatékony nyelvtanulás titkai egy e-mail tréning, melyhez most teljesen ingyen hozzájuthatsz, hiszen küldetésünk a nyelvtanulók életének megkönnyítése, és az interneten történő tanulás népszerűsítése, melyhez a Te hozzájárulásodra is szükségünk van. Ezen kívül lehetőséged van élő online nyelvtanfolyam elvégzésére is, melynek lényege, hogy számítógéped előtt ülve webkamera és fülhallgató segítségével élő online kapcsolatban vagy a nyelvtanárral.

Angol Tanszék

Angol Tanszék

Az Online Angol Tanszék azoknak kínál hatékony megoldást, akik távoktatás formájában szeretnék az angoltudásukat fejleszteni, vizsgára felkészülni, munkahelyi vagy munkakeresési esélyeiket növelni. Honlapunkon kiváló ingyenes gyakorlási, tanulási lehetőséget találsz akkor is, ha nem íratkozol be kurzusainkra. Ha azonban szeretnéd, hogy tanáraink irányítsák a tanulásodat és segítsenek a sikerhez, bízd ránk magad.

E-Katedra

E-Katedra

Az alkalmazás alapját a sok százezer felhasználó által már megkedvelt, folyamatosan továbbfejlesztett Macmillan English Campus (MEC) interaktív tananyag képezi. A tananyag legfontosabb elemei: - 3500 interaktív feladat a hallás utáni értés, kiejtés és szókincs fejlesztésére - 450 nyelvtani gyakorlat és magyarázat - interaktív nyelvi játékok - web projektek - nyelvvizsga előkészítő feladatok - folyamatosan frissített újságcikkek és kapcsolódó feladatok - videók - kiejtést gyakorló eszköz (saját hangfelvételek készítése és visszajátszása) - brit és amerikai angol verzió - online szótár - tanulási útmutató és tanulási tippek - Egyéni tanterv mindenkinek: Szintfelmérést követően a hallgató igényei szerint a tanár kijelöli a távoktató csomagban az elvégzendő feladatokat - Tanárképzés: A képzési rendszerben oktató tanárok speciális felkészítést kapnak az online képzési rendszerből - Személyes oktatás a használatról jelentkezéskor - Telefonos ügyfélszolgálat napi 8 órában. Technológia: - PC + Headset + szélessávú internet szükséges

NetBábel

NetBábel

A tanuló internetes telefonvonalon keresztül tartja a kapcsolatot a tanárral. Az eddig használt internetes módszerekkel ellentétben a diák hallhatja is a tanárt, tehát nem a hagyományos levelező távoktatásról van szó. A tanórákon a lehetőségeknek megfelelően, illetve a tanítvány igényei szerint interaktív tananyagot használunk, amelyeket hangfájlok, képfájlok és interaktív tesztek tesznek változatossá, élvezetessé.

NetenIsTanulunk

NetenIsTanulunk

6 éves kortól 106 éves korig Élőben, minden nap 8 és 22 óra között állunk rendelkezésedre. Otthonod kényelméből is eljuthatsz a vágyott tudásig! Ha napi öt perced van csak, vagy olyan szerencsés vagy, hogy akár órákat is tudsz a tanulásra szánni, várunk szeretettel online. Beszédcentrikus és/vagy nyelvtanorientált órák,érettségire, felvételire, állásinterjúra, nyelvvizsgára felkészítés minden szinten. Korrepetálás, házi feladat segítség minden kötelező érettségi tárgyból. Online angol, német, orosz mellett már magyar, történelem, matematika, biológia, fizika és kémia tantárgyakból is a rendelkezésedre állunk! Mindez élőben, otthonról, ahol te döntöd el, hogy mikor és mennyi időt szeretnél a tanulásra szánni.

Nyelvipercek-Online Angol nyelvtanfolyam

Nyelvipercek-Online Angol nyelvtanfolyam

Kedves Szerkesztő! A Nyelvipercek.hu által nyújtott angol online nyelvtanfolyam, igazán különleges és minőségi szolgáltatást nyújt felhasználói számára, ezért kérjük oldalunk (www.nyelvipercek.hu) linkjének felvételét az Önök oldalára. Az alábbiakban szeretnénk röviden összefoglalni oldalunk profilját és szolgáltatásait. ? Az oldalon való regisztráció után lehetőség nyílik ingyenes fejezetek kipróbálására ? A megvásárolt tanfolyam jogosultság évek múltán sem jár le ? Havidíjmentes (egyszeri díjas) ? Rendszeresen küldünk ingyenes ajándékanyagokat felhasználóinknak Kérem vegyék fel az Önök oldalára a www.nyelvipercek.hu oldalunkat. Köszönettel: Fekete Gábor laptulajdonos

Nyelvvizsgák 2011 Keszthelyen

Nyelvvizsgák 2011 Keszthelyen

Már Keszthelyen a Katedrában is lehetőség van az államilag elismert TELC, illetve a Társalkodó nyelvvizsga megszerzésére angol és német nyelvből. Így a keszthelyieknek nem kell más városba utazniuk, ha e nyelvvizsgák egyikét választják.

Online német nyelvoktatás

Online német nyelvoktatás

Nyelvtanulás otthonról Az online nyelvtanulás és a távoktatás egyre elterjedtebb tanulási módszer. Azoknak ajánljuk, akiknek nincs idejük nyelvórákra járni, így ezzel a lehetőséggel kényelmesen tanulhatnak otthonról is. Szakképzett német nyelvtanárunk segít Neked abban, hogy felkészülj a nyelvvizsgára, gyakorold a nyelvet, bővítsd a szókincsed. Előzetes szintfelmérés alapján személyre szabott nyelvórákat kap minden diákunk.

Soter Nyelviskola

Soter Nyelviskola

Tisztelt Érdeklődő! A főváros központjában elhelyezkedő intézménycsoportunk immár 19 éve támogatja magánszemélyek és szervezetek ismeretszerzési, önmegvalósítási törekvéseit. Sikereinket az igényekre való gyors és színvonalas reagálással, gondos és lelkiismeretes szervezőmunkával, a kapcsolatépítés és kapcsolattartás korrektségével értük el. Európában elmozdulás történt a tudásalapú társadalom és gazdaság felé. Az egész életen át tartó tanulás szükségessége ma már természetes mindazok számára, akik az európai és hazai munkaerő-piacon érvényesülni kívánnak. Elkötelezettség, tanulóközpontúság, rugalmas oktatás, modern technika! Mindezek jegyében intézménycsoportunk a felnőttoktatás terén felkészült a kihívásokra. A képzésben közreműködő előadók, oktatók - egyetemi, főiskolai tanárok, felkészült és nagy szakmai gyakorlattal rendelkező vállalati-intézményi szakemberek - munkája garantálja, hogy a nálunk elsajátított tudással és készségekkel hallgatóink szakmai tevékenysége és egyéni boldogulása eredményes, sikeres lesz. Évente 1000-1500 fő vesz részt e nagyszabású közös munkában. Őszintén örülnénk, ha Önt is hallgatóink vagy partnereink sorában üdvözölhetnénk.

Hirdetés
Tanulj online angolul!

Tanulj online angolul!

Tanulj kényelmesen az ágyadból.:) Tanulj akkor amikor akarsz! Tanulj annyit amennyit akarsz! 3000 (hangos) mondat segítségével a szintednek megfelelően. 1,3,6,12 hónapra vásárolhatsz belépési kódot. Ez idő alatt a programot korlátlanul használhatod. Kezdő, haladó leckék szerint vagy nyelvtant gyakorló mondatok alapján. Folyamatosan töltünk fel újabb mondatokat (témakör szerint is). A program pontozza a teljesítményedet és legközelebb láthatod, hogy mennyit fejlődtél. Teljesen gyakorlat orientált a rendszer. Ingyenesen 3 leckét próbálhatsz ki. Gyere nézd meg.:)

Uptown Nyelviskola

Uptown Nyelviskola

Tíz idegen nyelv közül választhatsz (angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz, japán, kínai, portugál és magyar, mint idegen nyelv); akár egyénileg és csoportosan is! Már online is, otthonról, kényelmesen! Rugalmas tanrend és fizetési feltételek! Hívj minket most, hogy elmondhassuk miért érdemes nálunk tanulnod.

Tuti menü