Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
On-line Szótárak képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

On-line Szótárak - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » On-line Szótárak
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Magyar-Német szótár

Magyar-Német szótár

Német-Magyar Magyar-Német szótár, online fordítás, nyelvi játékok, szókincs fejlesztés, nyelv gyakorlás, online rádió adások!

Ingyenes Online Fordító

Ingyenes Online Fordító

Ingyenes online weboldal és szövegfordító.

Katedra Szótár

Katedra Szótár

Katedra Nyelviskola On-line Szótára.

KirzeN Nemzetközi Szótár

KirzeN Nemzetközi Szótár

Új, ingyenes, online szótár, ahol több mint 40 nyelven találsz fordításokat, illetve a nyelvtanulást segítő képeket, videókat, kiejtési mintákat. Nemzetközi közösség vár, ahol ismerkedhetsz és megoszthatod tudásod.

Languagecourse

Languagecourse

Két év fejlesztés után néhány hónapja indítottunk el egy szupertanító online szókincsfejlesztő eszközt. A már működő számos online szótanító tanulókártya eszköz mellett, amit mi kínálunk, az egy átfogó, szakszerűen kiválogatott 5000 szót tartalmazó szógyűjtemény 10 népszerű nyelven, költségmentesen. A megjegyzés optimális üteme érdekében minden szó hanggal, képekkel és progresszív ismétlési időközökkel párosul. A lehető leggyorsabb haladás érdekében az összes szó a valódi használati gyakorisága szerint rendezett. Regisztrálni nem szükséges.

Szatki Szótár

Szatki Szótár

Az Mta Sztaki Elosztott Rendszerek Osztálya által készített SZTAKI Szótár a magyar web legkedveltebb ingyenes szótár szolgáltatása. A SZTAKI Szótár 1995-ben, a magyar web első interaktív szolgáltatásai között indult egy angol-magyar szótárral és heti 3500 látogatóval. 2007-ben már 6 szótárral és napi +150.000 látogatással (+1.000.000 oldal letöltés [PI] - Webaudit adatok) népszerű napilapok on-line kiadásaival és tematikus portálok forgalmával vetekszik.

Weeg - Szótár

Weeg - Szótár

Weeg szótár - Mindenki szótára - Az internet népszerűsége és elterjedése a rengeteg benne rejlő lehetőségnek köszönhető és már-már elképzelhetetlennek mondható az életünk nélküle. Filmet nézünk, olvasunk, zenét hallgatunk, beszélgetünk, vásárlunk és nem utolsó sorban, tanulunk a világhálón. Mi alternatív megoldást kínálunk a nyelvet tanulni vágyók számára. Ingyenes, kreatív feladatokkal szeretnénk kitűnni az internet szótárak átlagos szürkeségéből. Ebben segítségünkre vannak olyan technológiák, mint a JavaScript és az Ajax, amik a web2.0 rendszer alapjai. A szotar.weeg.hu-t abból a megfontolásból hoztuk létre, hogy kiszolgáljuk azoknak az embereknek az igényeit, akik már nem elégszenek meg egyszerűen csak a szavak kikeresésével, hanem komoly szándékaik vannak egy adott idegen nyelv elsajátítására. A piacon fellelhető ingyenes oldalak vagy nem nyújtanak szótárazási lehetőséget, vagy ha igen, akkor nem segítenek az idegen nyelv elsajátításában. Hazánkban elsőként olyan nyelvi portál létrehozásán dolgozunk, ami nem csak abban segít, hogy az ismeretlen, idegen szavak, kifejezések jelentését kikereshessék a felhasználók, hanem egyedi szótanító játékaink segítségével könnyedén meg is tanulhatják azokat. Ezeket, a játékokat úgy írtuk meg, hogy felhasználók a leghatékonyabban elsajátíthassák a kikeresett szavaikat, amiket szógyűjteménybe rendezhetnek, elmenthetnek, később újból előve

Tuti menü