Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
On-line Tanfolyamkeresők képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

On-line Tanfolyamkeresők - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » On-line Tanfolyamkeresők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Jótanarok

Jótanarok

Keress te is Online magántanárt a jotanarok.hu, azaz az Országos Magántanár Adatbázis segítségével! Adatbázisunk egyszerű és gyors keresést biztosít azok számára, akik magántanárt keresnek legyen az bármely oktatási szint az általános iskolától az egyetemi szintig. Az oktatási szintekben megtalálható az érettségire való felkészítés valamint a felvételi előkészítő szint is. Válogass a különböző magántanárok között, válaszd ki a lakóhelyedhez legközelebb esőt, vagy tanulj online módon a legjobb tanárokkal! Pár magánóra után ne felejtsd el értékelni tanárodat felkészültsége és az oktatás minősége alapján! Mert itt most nem Téged osztályoznak hanem Te osztályozod az oktatódat!

Language Exchange (angol)

Language Exchange (angol)

Ennek az oldalnak a segítségével tanárokat, chat partnereket kereshetünk más országokból és a segítségükkel gyakorolhatjuk a nyelvet. Több mint 1 millió tagja van több mint 133 országban, gyakorló 115 nyelven!

Learn a Language (angol)

Learn a Language (angol)

Angol nyelvű nyelvtanfolyam kereső. Ez a weboldal készült, akik szeretnek az emberek nyelvén. Ez teljesen független, és amelynek alapjául az én személyes tapasztalatok a nyelvek és a webhely vitafórum. Ha ön egy idegen nyelv rajongó, a poliglott vagy csak szeretne tanulni egy új nyelvet a saját, található itt: - Hogyan válasszunk egy új nyelvet tanulni - A részletes gyakorlati útmutató a tanításhoz magának egy idegen nyelvet. - Vélemények a könyveket nyelvtanulás - A kérdések a nyelvtanulást az emberek kérdezni a leggyakrabban. Olvassa el a legteljesebb információt Mezzofanti, a világ legtehetségesebb soknyelvű, aki elmondja, több mint 40 nyelven folyékonyan. Frissítések (August 2009): 10 új moderátorok és Nyelvi fórum elérte a 174.000 álláshelyek és 12.000 tagja van.

On-line tanfolyamkereső

On-line tanfolyamkereső

Budapest központjában Önt is várja az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvi képzéssel, udvarias kiszolgálással és precíz adminisztrációval találkoznak iskolánkban. Évente több ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket célja eléréséhez.

SkypeSuli.hu

SkypeSuli.hu

A SkypeSuli.hu egy magántanár adatbázis, különlegessége, hogy kifejezetten a Skype-on való tanulást helyezi előtérbe. A rendszerünkben regisztrált oktatók tanítsanak akár konyhaművészeteket, akár németet, ezt Skype-on teszik. Skype-on tanulni mindkét félnek jó, hiszen rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy otthonról tanítunk-tanulunk, a Skype használata ingyenes, egyszerű, kényelmes. Az online tanulás a 21. század tanulási formája, ne maradjon le Ön sem!

Tuti menü