Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spanyol On-line Nyelvtanfolyam képes leírás - Online nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Spanyol On-line Nyelvtanfolyam - Online nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinenyelvtanulas.tlap.hu » Spanyol On-line Nyelvtanfolyam
Keresés
Találatok száma - 5 db
E-Spanyol

E-Spanyol

Az E-spanyol.hu Ez a honlap a spanyoltanulás iránt érdeklődők számára készült; valamennyi anyaga ingyenes. Eredményes böngészést, a spanyol nyelv tanulásához pedig kitartást és lelkesedést kívánunk! Egy kis kedvcsináló Kezdő és haladóbb hanganyagok, gyakorlók Hallgasd meg, hogyan számolnak el egytől tízig spanyolul, vagy keresd meg az elrejtett számokat egytől tizenötig a szókereső játékban. Nézd meg egy rövid videón, mik a hét napjai. Ha már mennek a napok és hónapok, kipróbálhatod magad a szógyakorlóban. Kiejtés és nyelvtan Olvasd el, melyek a kiejtési szabályok spanyolban, és mi alapján tudod eldönteni, hímnemű vagy nőnemű-e egy szó. Praktikus mondatok Böngészd át a hasznos kifejezéseket, melyekben a köszönés, bemutatkozás, útbaigazítás, vásárlás, telefonálás alapjaival találkozhatsz. Interaktív tesztek Csinálj meg néhány tesztet: van, amelyik mindenfélére rákérdez majdnem teljesen kezdő szinten; de vannak kicsit komolyabbak is, mint a ser, estar és hay használatáról, vagy a családtagokról és rokonokról szóló tesztek. Szólások és közmondások Játssz az akasztófajátékkal, amelyben szólásokat és közmondásokat kell megfejteni. Webrádiók Spanyolországtól Chiléig Teremts valódi anyanyelvi környezetet a szobádban: hallgass spanyol nyelvű internetes rádiót! Spanyol zene Popslágerek, szerelmes dalok, klasszikus zenék és dalszövegeik. Webszótár Ha nem tudod egy szó jelentését, vagy magyarról fordítanál valamit spanyolra, nézd meg az online spanyol-magyar szótárban. Hasznos anyagok máshol az interneten Kukkants bele a más internetes oldalakon található hasznos tananyagok listájába. Itt további hanganyagok, tesztek, igeragozó programok, olvasmányok, játékok találhatóak. Nyelvtanfolyamok, spanyoltanárok Keress olyan budapesti vagy vidéki nyelviskolát, ahol van spanyoltanfolyam; esetleg nézz körül a magántanárok között. Nézd meg, melyik középiskolában tudsz spanyolul tanulni. Programajánló A budapesti Cervantes Intézet ajánlójában a spanyol kultúrával és nyelvvel kapcsolatos rendezvények, események információit találhatod.Hogyan használható az internet a nyelvtanulás­ban? Például a spanyol nyelv tanulásában? Főleg kiegészítő­ként, hiszen a leglelkesebb autodidakta is könnyebben boldogul, ha van legalább egy jó nyelvkönyve és szótára. Ugyanakkor kár lenne figyelmen kívül hagyni, hogy számos hasznos segédeszköz található a világhálón. Ha egy-két hetes spanyolországi (esetleg dél-amerikai) nyaralás­hoz szeretnénk az alapokat felszedni, a legfontosabb szavakat, kifejezéseket az internet­ről is össze­szedhetjük, a kiejtést meghallgathatjuk online. Komolyabb nyelvtanulás­hoz számos interaktív teszt, játékos feladat, szövegértés­hez használható videó vagy hanganyag található. Az otthon nehezen produkálható idegen nyelvi környezetet vala­mennyi­re helyettesítheti egy szimpatikusabb internetes rádióállomás, amit rendszeresen hallgatunk. Az igazán színvonalas online tananyagokat nyelvtanárok akár oktatási segédanyag­ként is hasznosíthatják.

Ingyen Spanyol! (angol)

Ingyen Spanyol! (angol)

Ingyenes Spanyol nyelvleckék angol nyelven.

Learn Spanish Free Online (angol)

Learn Spanish Free Online (angol)

Learn Spanish, Free, Online, Spanish Lessons, Software, Spanish Language, Course, Spanish Courses, Speak, Conversational, Learning

Spanyol magánórák otthonról, kényelmesen!

Spanyol magánórák otthonról, kényelmesen!

Állandó időhiányban szenvedsz? Nyelvvizsgáznod kéne? Megoldás: spanyolórák a neten, a te igényeid szerint! Takarítsd meg az utazási időt, legyen fél évvel előbb nyelvvizsgád! A tananyagot a te igényeid szerint állítjuk össze, ha például nyaralni készülsz, nem a nyelvtannal fogunk traktálni, hanem hasznos párbeszédeket tanítunk, hogy ne vessz el külföldön. A honlapon ingyenes e-tanfolyamokat és blogot is találsz, a legnagyobb újítás pedig az immár 19 féle nyelvkönyv elektronikus formátumban, melyek egytől egyig megoldókulcsot is tartalmaznak, így teljesen önállóan tanulhatsz belőlük!

Spanyol Nyelvleckék (angol)

Spanyol Nyelvleckék (angol)

Spanyol nyelvleckék angol nyelven!

Tuti menü